13 March 2009

Terencat ker dier??

OMG!!
i really hate arguing about the electricity bill! Fuck off laaa...
tired sia, balik dari kerja.. baru nak lentok jer.. kedengaran bunyi orang masuk rumah...
haih..
Aku ingatkan lawyer aku balik.. rupanya Loyar aku..huhu dia menuju ke dapur.
hmm.. aku pun sengaja melawat dapur.. tak tahu la nak gi mana dah.. hahaha

Aira : Owh.. hai ****!! pa khabar??
..........

Alienn : HYE!!!

Mak datuk terkejut aku.. aku bertanyakan kepada orang lain, suara dari arah lain yg jawab..
aku pun menoleh ke kanan.. wahaha.. lelaki Neg_ro!
dalam hati sumpah seranah aku! ayam betui.. aku bukan main seksinya kat rumah bleh plak ada lelaki time tu kat ruang tamu.... selamber rock sudah!

Aira : Owh hyee! (boyfriend minah ni ker??)

aku approach aja si Loyar kat dapur...

Loyar : Aira, kamu tak ke kelas?
Aira : kelas?? hari ni mana ada.. aku kerja.
Loyar : Kamu kerja apaan?? dimana??
Aira : kerja di *********...
Loyar : Masa sih aku nggak tahu.. (sambil kegedikkan mencubit aku)
Aira : (lempang kang!) owh.. buat apa kasi tahu sama kamu?? hahaha
Loyar : Jahat sih lo..

sambil menuju ke kamar...

Aira : (yerker??) eyh, is he........
Loyar : No, He is just a friend.
Aira : Oh really..
Loyar : Yess..
Aira : Hye... I'm Aira. (merenyih)
Alien : Hye.. I'm Ah**d. U are taking diploma rite?
Aira : (owh islam ) Heh? how you know?
Alien : Yea.. i know you.. we are in the same class last semester.
Aira : Hoh? really? how come i never remember u??
Alien : I dont know, but i do remember you.. we'ew in design class i think..
Aira : owh Thank you! for remember me.. but i'm really sorry.. i dont remember u at all..
Alien : ohoo.. its okay.
Aira : hmm.. okay see you... (terus masuk bilik, tutup pintu!)

siyes.. aku tak tahu langsung! hahaha ini membuktikan aku tak pernah ambik tau! ngee..
bila tengok mamat ni di bawah sinaran cahaya lampu, tak la gelap mana... boleh la gaya dia..
dia pakai spek nerdy ngan gonggong botol mineral... terpikir aku, dia ni cam terencat jer.. hahaha
sambil bercakap dengan aku pun main gigit botol!

haih... wateva.


bb.
Airarora

5 comments:

rizz said...

hahaa..mcm2 ragamm.ley lak msuk umh gurl..ayoo t kna tgkap cnerr?:p

a i r a said...

lompat tingkap arr...
hahaha

xuen adyla said...

mesti loyar tu aneh2 tul x?

joegrimjow said...

phiewww
kat cni pon xde org buat tau
repot kat jais je
eh eh
silap
jaii
jbtan agama islam indon
haha
racist2

a i r a said...

Xuen adyla... yerr..
dia mmg aneh!

hahaha

Followers

Twitter