15 March 2009

My Friend, Fin Birthday.

Semalam aku menghadiri jemputan Birthday Party kawanku di Heron.
HAPPY BIRTHDAY 20Th Years Hendero Fin

Siyesli, sangat kesian sama dia.. the first plan they are planning to do BBQ at the pool side, but suddenly it's raining heavily! it's happened after Sam arrived! so he's the cause! hahaha
then, terpaksala Cancel.. dan bawa balik semua makanan naik atas.. goreng saja di rumah. hmm..

wateva it is.. its still fun and happening for me. I enjoyed every moment with them.
Taking pictures. Eating. Chatting, Joking and Drink!
wohooo even i dont drink!
lalala


Scene 1 :

Hujan turun...

Sathish : Ni semua pasal mamat Taiping ni larr.. sampai saja terus hujan! lain kali jangan datang la...
Harmail: Entah, u pergi balik la skrg.. go go..
Sam : Waaaa.. apsal aku pulak!

(kesian sama Sam, hahahaha)

Scene 2 :

Sam : Mamat ni aku pernah nampak kat Limkokwing, tp mamat yg tu aku tak pernah nampak plak kat campus.
Aira : Pelik eh, Mamat tu belajar kat UNITAR, ko bleh plak nampak kat Limkokwing. Mamat yg belajar kat Limkowing tu, tak pernah plak ko nampak.. haih..
Sam : Owh yerker..hehehe.. muka macam serupa.
Aira : Takyah cover! hahaha

(Sam tu semua dia nampak....)

Scene 3 :

Sam : U all plan nak pergi club mana?
Edwyn : MP Club di KL..
Aira : Bapak jauh.. best ker situ??
Edwyn : Best la jugak.. jom laa...
Aira : Hmm.. jauh laa.. =(
Edwyn : Aarh.. dun worry.. sana semua pund*k jadi p*ki.. so, takder orang akan rogol kamu punya!
Aira : Huh??
Sam : Maksud dia.. semua kat situ GAY lar ! So diorang takkan kacau ko ! hahaha
Aira : Owh..yer ker

(macam mana tu...??)

Scene 4 :

Aira : Heh.. are u drunk?
Keshen : No! I'm horny right now!
Sathish: Habis la..Aira.. lari..lari..duduk jauh2 sikit
Aira : hahaha.. WTF.. heLLOOoo I'm lesbian ok!
Sam : Huh.. dan dan tukar orientation.. dari straight tiba-tiba jadi lesbian
Sathish: Sekarang.. orang tak kisah lesbian ka atau gay.. sama saja..
Aira : Itu bi-sex bodoh! aku lain... hahahaha

(bi-sex dgn lesbian pun tak reti beza)

Scene 5 :

about football..

Sathish : Wey.. Liverpool - 4 goal , MU - 1 goal
Aira : Wohooo.. jnji MU kalah sudahh... miahaha
Sathish : Wait-wait i'm going to call MU punya orang...

Scene 6 :

dah nak balik...

Aira : Bye everybody!!! see you guys!
Keshen : ieyee... Aira want to leave me aa?? GO laa.. pergi ikut merekaa.. pergi laa...
Aira : I tak pergi clubbing la.. i terus balik.
Keshen : GOOooo...!!
Aira : Haishh..
Sathish : Dah.. dah Aira.. balik jer.. dia dah tak betul..

(He is totally drunk! okay)




bb.
Airarora








1 comments:

rizz said...

hehee hepi besday! so sweet la uols.hikss

Followers

Twitter