02 March 2009

140km/hour

Hari ni aku make-up terlebih masa...
ngee... dah la kat cyberjaya skrg ni pun dah mula jam.. student semua dah kaya raya ada kereta sendiri agaknya..

dalam tengah kelam kabut.. aku main capai jer aper benda yg aku nmapak perlu bawa letak dlam handbag.. termasukla hairdryer Afiq (nak kena bg balik)
class start 9.30am aku keluar around 9.20am... haa.. tempoh nak ke sana dalam 20-30mins tak campur jam.. so what?? nak bawa 80km/h mmg lambat la... aku pun speed la 140 - 145km/h.. sampai bergegar stereng! trauma accident pun aku terlupa seketika..haha bleh la smpai 9.30am.. selamat pakai smart tag! ok la.. minyak aku untuk 2 hari dah terpakai sbb aku bawa laju.. waaa..! (hope takder speed-trap..)

and first time.. aku dapat parking.. gila hujung nun di situ.. dari pakai kasut tumit, tukar kasut selipar nak lari.. ingat nak gi bursary ambik numb nak buat payment, tapi rasa cam kelas dah mula.. so tak jadi la.
selamat Miss tak marah... sep bekkk...

after class gi la bursary.. ambik number.. rasa cam sempat kot kalau gi minum...
lepas minum, terhegeh-hegeh la aku gi bursary ingat turn aku dah sampai..
otw, tersangkut ngan Si Sam.. miahaha.. RM50 akuu weyh! maner?? buat assgment penat kot!
hehehe..

sekali masuk bursary.. number aku dah lepassss... 5 number plak tu! haishh..
gi ambik lagi numb, lagi 30 orang nak tunggu! eee malas! baik gi class.. esok jer la aku bayar!

kalau teringat-ingat neyh.. mcm2 barang aku nak kena beli..dan hutang yg perlu bayar...
huhu...

i'll update more later.... tata!

bb.
Airarora

6 comments:

rizz said...

fuyoo lajunye dearr u bwak keta.haha drive cfully

joegrimjow said...

wawaa
laju 2
klu de speed track
mlayang la 200

Rui said...

aira, kamu bwatpe di cyberjaya ?!
student @ bekerja di sana..

a i r a said...

laju ker rizz..??
haha

a i r a said...

takper joe..
200 tu u yg bayarkan nanti..

a i r a said...

Rui..
i'm a student.. =P

Followers

Twitter