29 July 2009

Ikan Kap Jepun

Arigato! haik!

Ikan Kap ni mahal harganya... tahun lepas, mama aku beli kan 3 ekor ikan kap jepun..
untuk diletakkan di dalam kolam air terjun di taman rumah.. di bela oleh mak aku dari sebesar ibu jari, hinggalah sebesar tapak tangan...

Pada suatu hari...

Afiqah : Mama! Mama! ikan kap kita dah beranak 8 ekoq ma...!!
Mama : Ya ka?? hoh.. Alhamdulillah baguih la tu... tu hampa duk buat pa kat depan??
Afiqah : Abah ngan Fiqah duk tukar ayaq kolam ikan...
Mama : Huh! satgi semak la kat depan tu dengan hempa.. buat kerja elok-elok sikit
Afiqah : Kami tau lah...

Pada keesokkan harinya...

pukul 12.30tgh hari... oh yeaa.. aku masih berguling diatas katil! tido semula lpas hntar adik aku gi skolah la of coz..

Mama : Ji.. bangun jom.. kita keluaq gi makan.
Aira : heh?? abah pi mana? (dgn suara mengantuk... mata malas nak buka!)
Mama : Abah hang pi ambik adik2 hang balik sekolah la.. Nak pi tak??
Aira : Hmm... nak.. sat bg 5 minit jap.. nak tidoq dulu..
Mama : lekas siap...
Aira : (aku pun sambung la tido balik....)

tiba-tiba...........dlm 3 minit

Mama : Jiiiiiiiii..... wuuuuuuuuu waaaaaaaaaaa (mama ku menangis giler2, dgn memek muka semua siap!) tengok aaa bapak ang buat paa.. depa ngan afiqahhh semuaaa waaaa!! Habis semua matiii aaaaaa !!!
Aira : haa?? ( dari mengantuk terus terang bijik mata..!)

sapa yang mati plak dahh??

Aku pun.. keluar dari selimut dengan berstyle... keluar bilik, lari kedepan..mengekori mama ku.. nak tgk apa dah jd...
Menuju ke kolam ikan... aku peliks..

Mama : Tuuuu... hang tengok... apa bapak ngan adik ang buat! depa bunuh semua ikan aku.. hbis semua mati... kesian haaa kat ikan-ikan aku haaaa! tu laa.. nak buat kerja pandai sgt! habis semua mati!! semalam bukan main habaq kat aku ikan ada 8 ekoq!! last kali.. 8 - 8 ekoq dah bg mampuih buang! sakit hati aku haaa.....!! aku bela dari kecik sampai dah besaq tau tak! (mama ku menangis sedu2 sambil berleter panjang bagai orang mati)

Aira : (aku plak, cam.. mati-mati aku ingat drama orang mati kat tengah jalan ka pa.. rupanya ikan mati ka..) hmm... nanti abah balik.. mama bgtau abah..
Mama : Depa tau apa..! bukan depa yang bela! aku yang duk bg makan.. saja2 aku nak mai depan ni nak tengok ikan-ikan aku berenang, dah tau, depa tukaq ayaq.. sekali tengok.. semua ikan aku timboi haaaaa... (terus menangiss..)

aku pun terus mencapai hp ku, dan hantar sms kat bapak aku..

"abah.. taktau la balik rumah nanti..mak duk mengamuk...ikan dia semua abah bagi mampuih.. tu mak duk menangis.. tak tau la abah.. nanti abah balik kena marah haa..cek taktau.."

Kemudian bapak ku reply..

"habaq kat mak, toksah duk mengamuk, ikan boleh pi beli lain. pi ikut mak ang keluaq pi menyembang kat Uji Fesyen ka pa lg bagus!nak order nasi bungkus tak? "

aku menceritakan.. apa yang dikatakan oleh bapak ku...

and my mum expression was like this...
What?!


Kata kat bapak hang..
SURUH DEPA BALIK MAI LEKAS! AKU NAK GORENG IKAN-IKAN TU BAGI DEPA MAKAN DENGAN NASI BUNGKUS TU SATGI!!


aku pun reply

"Takmau.. mak kata mak nak goreng ikan kap jepun kat abah hari ni.."



bb.
Airarora









28 July 2009

Pontianak sudah pulang!!!

Waaaa...............
siyesli i NO like!
pada pukul 2.20 pagi... sedang aku tengah chatting ngan Putera Cendawan..
aku terdengar pintu rumah di ruang tamu dibuka....
seretan beg!
and i was like!
OH MY GOSH!!
Pontianak itu sudah pulangggg!

of coz bersama si gelap yg totally ugly dari Akon yg lebih ada rupa iteww!
argghhh

Bunyi katil "ngok ngek ngok ngek" lahhh malam ni..
Tampar2...
dan jgn lupa DODOL yg di jumpai pada entry lepas... pasti diorang ada guna.. (aku dan shu dah try on benda.. huiyooo vibrate lg tu!hahaha)
eh DILDOL lah! oopsy.. ntahlarr betul tak betul... jnji korang paham!

p/s: maaf ya kalian, saya budak baru mahu belajar mengenali namanya... hehehe saya tahu pembaca lebih arif dlm hal ni..
aku baru check FB dier..
dier nyer status berbunyi..

" KUNTILANAK was in my dream last nyt.. nt really scary though but her face looks lyk sum1 "i knw but i dnt wnna knw" buhahahhaha. shyttt maybe i jz too much starin at her picture.. yeaaa i admit dat last nyt i was starin at her profile picture too long thinkin how round n scary her eyes is.. LOL "


dierla tuu.. saper lagi.. teruk dri kuntilanak kot! mahu sajer aku, dia duduk diam2 di seberang sana.... haih

btw! dh ada bunyi daaaaa..
ni yang aku tak sukaaaaaaaaaaaaaa! bicth la!


bb.
Airarora
25 July 2009

Well......

What do you think about my new layout???

banner cantik kan?? pedang tu ada makna okayh...
ader class....
hehehe

ermm.. yg lain jgn komen2 k.. yg banner shj..!
hahaha

p/s: putera cendawan angkat kening suda... cabutt....!!


bb.
Airarora

Shopping...

Say what?
shopping laa....

owh .. just nak bgtau.. hari ni.. 10 baju kurung ku beli...
tak beli la... my mum belikan...
wahaha...
bestt kalau sakit2 ni...
ramai orang kesian... hehehehe


bb.
Airarora
17 July 2009

~ 18-SX ~

Hp aku seperti biasa...
problem dgn servis MMS dan GPRS...

Si housemate aku hantar MMS...
apa yg dia hantar, tak tahu la..aper bende..
tak bleh nak buka, kena tggu password tgk kat internet..

so, baru-baru td, aku menerima MMS itu, jadi aku terus buka internet..

MAK DATUKKKK terkejut keturunan Ungka + Babun + ??? = terbeliak biji mata...

apekah benda itu ea??

"CON-NECT" yang tipu punya...

diperbuat daripada getah.. yang panjang gilewww..
bleh plak caption kurang hasam dari housemate aku..

"I JUMPA DALAM TOILET M***. hahahhaha!"

yang dier tu rajin sgt masuk bilik minah tu asal huh??

cmner pun ia tetap membuat aku gelak bagai nak mampus..
mana taknya.. aku baru lepas pembedahan..
sampai sakit habis perut aku..
siot betul!

aku nak upload jer gambar itu kat blog aku ni..
kang orang kata itu aku punya lak...
tak paseiiii aku!


bb.
Airarora
14 July 2009

Die??

i want to get rid of this problem....
my life will totally change after this.. =(

I'm in VIP ward...
its really suits as i'm a VERY INNOCENT PERSON.
before that i was in other ward, shared with a chinesse aunty(age around 55+)..
i dont really know whats is she suffering...
i was like want to take a nap as i just ate the medicine...
she keep coughing,vomit and sneezing so loud.. disgusting okayh...
i just can say "ewww.. yucks..eee" in my heart.. but i still keep crying, till i hiccup..

and guess what.. she complained to the nurse and the doctor infront of me that she cant sleep because of ME!

"itu budak pompuan depan katil saya talak tahu mau benti menangis ka..? manyak bising ooo.. saya mau tidok pun manyak susah.. kasi tukar sama dia masuk wad lain lah ini macam!" that aunty keep complaining to the malay nurse..

(cuba fikir kuat mana lah sgt aku menangis, berbanding dia itu yang asyik muntah hbis segala gelema.)

then the nurse came to me...
"adik, kita tukar ward mau?? orang tua depan tu dah mereng.. pening kepala akak.."
i was just like okayh..
then my dad just put me into VIP ward... so i will not disturb the other patients to REST!

After that, i've got a counselling session with Dr. Guna..
...
what he said??
Dr. Guna : Aiyooo.. why ur eyes so red.. cry a lot huh? calm down..calm down
Dr. Guna : Ur bestfriend name is Khalid?? boy?? owh,you know when i was young, i got a bestfriend also, but she's a girl, now she is my wife.. hehehe
...

Dr. Guna : Do you know why this happened to you? because you live in unhealthy life..
do you??
Aira : hmm??
Dr. Guna : I heard you are studying in KL right... what is your activity everyday after your class...?? shopping?? going out with friends?
Aira : yeah..i do, sometimes..Most of the time i just stay at the house.
Dr. Guna : Okay, but in your case, you have to go out more.. u sit all the time. thats why..
Aira : Noo lahh...
Dr. Guna : Hey, i'm a doctor, and i know whats going on.. ask your bf to take you out more..okay? i you dont have one.. ask Khalid..

...


"Be a VEGETARIAN !!" said the doctor...

i was like "WHAt?!"

The doctor add :-
You must eat 70% of fruits or vegetables....
Eat soup and porridge.. dont put pepper or anything spicy..
and then no more snacks, and carbonated drinks.
You must follow my advice for about 2 - 3 months after the operation! Is that okay? *smile widely

you know what i do? i began to cryyy!! loudlyy.. and I cant even said a word..
on that time the doctor snap his forehead... and said to the nurse
"send this girl to Dr. Guna again.."
and the doctor walk away...

yeah.. counselling! AGAINN!!

P/S: Fitri cook a burger for me, by himself ! Sweet kan my lil' bro..

bb.
Airarora
13 July 2009

Afraid that this is the last one..

Hope everything will be okay.. even i really scared to face the truth..
i have to go by tomorrow morning..
to be in a big building, where there was a lot of people will take care of me..

i will just stay on bed, staring at the ceiling, looking through the window for the whole day...
waiting for my result that will affect my life.. wondering what stages i'm in..
i could be okay - i could be not
what i hope is, i'll be back to see my friends
tears droping from my eyes when i look at my friends pictures..
the pictures we had before... and also videos...
its the memories that will not fade...

i have a good life with peoples around me...
hanging out together...
having fun together...
i wish i could do it again..

I swear i cook for myself more, for people i love... and no more spicy food !
but if i could not make it.. i'm so sorry.

I'm really sorry..

A message to Prince Shetaki :

I hope, we can hang out together...
gossiping together..
that what i'm wishing for every seconds..
trying my best to get the waffle chocolate and ice cream... (^_^)
you are my best friend for ever...
and i'm happy to know you..
a lot of great thing we do together..
i'm just happy.. =)
forgive me for all my mistakes that i've done..

text me yea whenever u free..

forgive me to all my readers...
my stalkers.. or who ever...
i might saying something bad here... no hard feelings okay..

for whatever will happen, just move on.....
but please keep me inside..


bb.
Airarora
11 July 2009

Kembali Ke Sekolah??

Orang cakap, bila kita dah habis zaman persekolahan...
kita akan mempunyai keinginan untuk kembali ke sekolah semula..
ek??

soalan : Jika aku diberi peluang untuk kembali ke sekolah, mahukah aku??
Tidak sama sekali... buat pa??

why???!

Cerita di waktu Tadika atau Kindergarden

Bila dikenangkan...
aku seorang yg suka duduk berseorangan di atas tangga rumah Tadika... melihat budak2 lain main di tengah-tengah panas.. aku tak ikut main, aku tahu nanti aku kena buli..
cikgu-cikgu jer bnyak layan aku.. bertanyakan macam soalan..
aku pun lurus bendul menjawab segala yang ditanya..

Di waktu tadika, aku sedaya upaya bermegah-megah dengan kawan sekelasku..
terutama skali....
BOtol air dan Kotak Pensel... huh..
saper lagi canggih.. dia la menang... kawan-kawan aku suka sekali jeleskan aku..
Kawan : wei, tengok botol air kite, lawa tak? semalamkan kite gi parkson ngan mama kita, mama kite belikan... cmna?? canggih tak? boleh pusing sini, pusing sana.. lagikan.. papa kite bg hadiah, die beli pencil box warna pink kat kuala lumpur.. cantikkan?? haa.. ey jangan pegang!! nanti rosak kite report kat mama kite..

Aku : sori.. hmm.mlm ni aku pi ngan abah aku beli lg cnggih dari hang punya... jgn jeles!

bila pulang ke rumah.

Aku : Abah, nak beli botol air baru ngan pencil box!
Abah : Yang sekarang ni pakai pi mana??
Aku : Owh, la ni ada fesyen baru keluar.. kawan dah pakai...
Abah : Satgi abah pi beli...

tetapi sayang.. bapak ku terlupa belikan botol air, tetapi pencil box sahaja...
oklah, pandai2lah aku esok.. memang canggih bapak aku beli..

Di kelas,
Kawan : Kata nak beli?? dah beli dah kerr??
Aku : Dah.. ni dia.. haaa.. bapak aku beli taw.. mahal gila ooo..
Kawan : Apa ni weyh pencil box "Power Rangers" ?? eeee.. tu pencil box lelaki la... takda orang pakai laa... orang beli la barbie ker.. bunga2 ker.. baru la perempuan!
Aku : Lelaki ka?? ermm.. takpalah.. cantik pa.. ni ada power rangers pink.. ok lah!

sedeyh oo... benci aku ngan kawan-kawan yang suka menunjuk-nunjuk..
arlowww..azirahh.. saya sudah kasi cakap sama saya punya am'ma, dia kasi sama saya bawa itu botol kicap esok! apa macam? ada canggih???

Sekolah Rendah

Sekolah rendah, pada hari pertama, bapak aku ajar aku, bagaimana nak survive pada waktu rehat...
dia bagi aku 30sen, suruh aku gi beli air.. aku pun gi la beli... orang lain berebut.. aku pun berebut la...
masa darjah satu, di dalam kelas, aku disukai cikgu Bahasa Inggeris.. dia sering memuji aku di hadapan kelas depan2 budak2 kelas aku..

Cikgu : Tengok semua, tulisan dia paling cantik, semua kerja saya sentiasa siap! oleh itu saya akan hadiahkan sebuah komik untuknya nanti.
Aku : (berdiri dengan bangga....hehehe)

bermula pada hari itu, aku bersemangat nak masuk kelas cikgu itu.. kerana aku nak dpt komik... tapi tak dapat-dapat lagi sampai la sekarang..
tipu punya cikgu!

Akhir tahun darjah 2, aku teringin sekali nak jadi pengawas..kerana baju pengawas mmg cantik.. pada waktu itu peluang untuk menjadi pengawas di buka oleh cikgu pengawas, aku pun beria-ria nak jadi pengawas.. tetapi cikgu itu buat tak tahuuuu jer..buat2 tak nampak aku ini yng sedang mengangkat tangan.. sehingga berdiri atas kerusi.. smpai akhir.. dia buat tak tahu, dan terus keluar kelas, selepas mengambil nama pada murid2 yang berminat.. huh, agak malu la, kawan2 kelas aku nampak aku punya megah angkat tangan tapi tidak dilayan.. aku balik, aku nangis laaa.... aku bgtau mama, aku bgtau abah.. tetapi berjaya di tenangkan aku..

Darjah 3, aku sudah mula pandai berdendam, ada sorang budak perempuan ni.. oh si Wanie yg berlagak konon anak cikgu, dialah yg berkuasa, siyesli membuatkan aku menyampah gilerr dgn kelakuan dia yg lagak innocent! i dont like!

Disebabkan dia pandai, dan aku plak pandai cakap sampai ke darjah 6 aku sekelas dengan dier! dia menjadi favourite student kepada Cikgu Pengawas, iaitu cikgu Sains dari darjah 4 sampai lah darjah 6, empunya badan bernama Rogayah, pada zaman sekarang, tak main dah nama tu... dia sikit2 report kat cikgu gayah ni, kata aku itu ini...
aku tak suka sgt2 kat cikgu gayah tu.. dan dia pun tak suka ngan aku..
setiap pagi masuk kelas.. confirm muka mcm tepung gombak... lipstik merah "ang ang"..

Wanie : Huiyoo.. cikgu cantik la pagi ni!
Cik Gayah : Alah.. biasa-biasa ja...hehehe

Wah.. kaki bodek betul.. muka cmtu pun bleh kata lawa, i have no idea la.. atau dia pun suka gaya make up mcm tu..
perangai hodoh giler kot cikgu tu.. kutuk cikgu2 lain, then cakap main lepas jer...
Baik- baik naa... kami pun ex-xtudent Cikgu Gayah tau!

bila cik gayah marah aku, ini panggilan wajib yg diberikan padaku "anak orang kaya"
pantang nampak aku bersuara sembang2 dlm kelas dengan kawan sebelah aku, mmg kenalaa...

Cik Gayah : Kamu ni, mentang mak bapak kamu kaya, kamu ingat ni sekolah kamu?!? jangan nak berlagak anak orang kaya dalam kelas saya..

pernah sekali itu pernah diserang oleh bapak kawanku, kerana mulut, badan binasa. kerana dia kata kepada kawan ku yang agak slow belajar..
Cik Gayah : Nih kamu ni apsal otak lembab sangat?? bpk kamu bg makan duit haram apa hah?!

well.. kami masa itu baru umur 11 - 12 tahun.. manala tahu nak balas balik... menangis sampai balik tahu laa...
nak masuk darjah 6.. merupakan peristiwa yang paling tidak dapat ku lupakan...dengan cik gayah ni.. iaitu masa pengumuman kelas..
turun kelas ker??
atau stay kat kelas A ?? iaitu kelas generation ku dr drjah 4..
dierlah... yg bacakan nama satu persatu

Cik Gayah : Fatin,...Fazli,....., KELAS A.. tahun depan.. Sita, Aishah.. kamu KELAS B.. tahniah yerr...
Aku : cikgu, saya??
Cik Gayah : Hmm.. nama kamu?? tadak kat sini.. Kamu nanti diberhentikan dari sekolah!

semua budak2 kelas aku, tengok aku.. wah.. air mata dah bertakung..tahan jerr..
aperla aku dah buat?? geram giler aku time tu..
sampai jer rumah... aku menangis guling-guling haa.. sampai tak berdaya nak ckp!
aper lagi.. bapak aku pergi terus sekolah, tak jumpa cikgu tu, terus tanya guru besar..
apa sebab aku diberhentikan?? Guru besar pelik... aku kata.. Cikgu Gayah bgtau!
rupanya, dia tipu aku kot.. aku menangis lagi depan cikgu kelas aku, sampai cikgu pujuk2 aku...ahaa cikgu gayah tu.. mmg jeles ngan aku la..

Nak masuk sekolah menengah, aku tak pilih awal2.. aku tunggu semua kawan dah confirm
sekolah yg diorang nak pergi.. pastu aku gi check sorang2.. terutama sekali.. Si wanie gampang tu..aku taknak sama sekolah dgn dia..

Sekolah Menengah

sekolah menengah, yes.. aku dapat menjadi seorang pengawas.. rupanya cikgu english aku, cikgu pengawas.. huh.. barulah aku dapat merasa dunia diberi perhatian aku menjadi favourite student dier hinggalaaa.. form 3..
why form 3 jer?? form 4?? form 5??

ini cerita dier.. masa form 4 aku ada krisis sikit..
iaitu.. aku bergaduh gila-gila-gila dgn kawan baik aku... "tripple gila" la senang!
orang kata kalau sekolah perempuan saja, perempuan semua cm buas sket..
oh yer la kan...
gaduh cmner ek?? woo.. tak main la gaduh mulut ja..
ni semua tangan jer naik..tp kaki tak naik la.. cmner pun kemenangan selalu berpihak kepada ku.. sebab aku pengawas, dan cikgu lebih percaya kepada aku... lagi laa diorang taram dendam kat aku.. tapi its ok.. kami tak gaduh lama-lama.. kami berbaik jugak semula..
kemudian.. dua-dua orang kami stuck into a great-great-great problem.. "tripple great" la senang!
kitorang satu group terlupa nak bawa buku latihan perdagangan yang patut kena hantar pada hari itu... waa.. mau mengamuk cikgu tu... dia kira tak cukup, lagi 10 buku tak ada.. aa.. geng2 aku lah tu.. pastu ada sorang budak cina ni.. pergi mengaku dia tak hntar buku...

"cikgu, saya tak hantar.. minta maaf cikgu.." sambil menundukkan kepala..

mau saja.. kami semua nak melangkah kehadapan nak mengaku tak hantar... belum sempat nak angkat kaki....
KURANG AJAR!! KENAPA KAMU TAK HANTAR?? MAIN-MAIN DENGAN SAYA, SAYA HANTUK KEPALA KAMU SAMPAI TADAK RUPA!! LAGI SAPA LAGI??!

fuhh.. dia tengking memang bergema, muka cikgu ni ala-ala mami.. mata besar, siyes besar lg dari aku tau.. hidung pun tajam mcm pisau lepat..
mau dia tengking mcm tu.. sapa berani nak keluar?? uish.. pikir sepuluh kami semua ni.. semua hanya pandang memandang kat aku, paham la.. memek muka memberi pertanyaan..
"apa nak buat wey??"

adoii.. tanya aku, lagi la aku tak tahu, aku pun ketar lutut... tp aku la langkah keluar dulu.. diikuti 8 orang lagi.. waaa.. nak tahu apa kami kena??

dia tolak budak cina tu ketepi dengan ganasnya... dia tendang kelapan2 meja sampai terbalik.. pastu lagi sikit dia nak tampar muka kami satu persatu.. aper dia kata??
uish.. private confidential!
mau kena demerit sampai 30 markah.. termasuklah aku.. waaa
dibawah akta.. melawan cikgu..
biler masa kami melawan cikgu?? bukan dier ker lawan kami? tolak habis meja baling buku ala-ala WWE ! disebabkan, semua salah faham ini tidak dapat diselesaikan.. sampai mengheret satu sekolah.. aku dah jadi tension gila-gila..

So.. bapak aku tukarkan aku ke sekolah lain.. aku tak jd pengawas dah di sekolah tu.. walaupun di offer lg.. tp taknak lah.. dah fobia aku.. jadi la student biasa..
sekolah yang baruku ini, majoriti pelajar india, cina, tetapi melayu boleh kira pakai jari..
kelas aku 6 orang jer budak melayu, boleh dikatakan satu tingkatan.. haa.. sikitkan..
senang la sikit.. kawan ngan lain bangsa lagi best..
selama 1 tahun 1/2 ...
aku kat sekolah tu, aku dapat menamatkan zaman sekolah aku dengan jayanya tanpa sebarang masaalah..

Aku : Cikgu, apa pendapat cikgu kalau saya sambung form 6??
Cikgu Hilmi : Buat pa nak sambung Form 6?? nak pakai baju sekolah lagi? baik belah ja...
Aku : Yer tak yer kan cikgu....

Sekarang
sebab itu lah.. sampai sekarang aku sudah berada di campus hitam yang so called as a university iteww..

Based on the story above, that is why, i would never back to school !!
everything is because of some of my Teacher's ...

apsal ngan muka korang??



ada penat baca kah??


bb.
Airarora
03 July 2009

Why women have breast?

video

bb.
Airarora

Bukan KUASA anda..

Benda ni dah berlaku dlm beberapa hari lepas...
cuma baru hari ini aku berkesempatan nak menulis, serta memberi nasihat semula kepada seseorang di blog aku ini..
Setahu aku dia merupakan seorang yang selalu baca blog aku dulu sebaik sj aku update...
well, tak semestinya dia orang pertama.... kan???

Ceritanya begini,
aku ini seorang yang jaaaarang sgt on9 MSN...
kalau online pun.. kadang aku hanya biarrrrr..
well about this guy, aku pun jarang la chatting ngan dier ni.. layan dier jer..
sebab dia belajar satu uni dgn aku.. semenjak2 cuti ni, lama jugak kitorang chatting..
sehinggalah....
dia mula bertanyakan soalan peribadi...

who ? why ? what? semua dia nak explanation...

disebabkan aku ini seorang yg tak suka menjelaskan terlalu banyak.. aku pun.. biarrr dia menaip sorang2.. dan terus mengalih perhatianku ke TV...
kemudian.. terpandang MSN aku berkelip2.. aku pun langsung baca apa yang dia tulis..

GUY : boyfriend u yang rambut perang panjang2 tu ker??
Aira : Taklah.. tu manager i lah....
GUY : Owh... i slalu nampak dier ngan u kehulu kehilir kat campus... kenapa eh?
Aira : (bnyak tnya lak mamat nih.. start sini aku biarkan saja dier..)
............
.............
.............
(Bila aku membuka chat box)
GUY : Hmm... taknak jawab takper...
GUY : Tapikan i nak tnya la.. why semua kawan-kawan u i tgk bnyak jer lelaki??
GUY : Semua lembut-lembut plak tu..
GUY : Takder kawan perempuan eh?
Aira : Owh i mmg bnyak kawan lelaki..... lelaki jer bleh buat bestfriend.. i bukan takder kwn perempuan, aderrr jer.. tapi most of them not my type larr..
GUY : Oh... kerrr orang perempuan yg takut nak kawan ngan u? mana tahu kan u ni Lesbian ker... pulak tu hang out dgn geng2 gay... cubala skali skala hang out ngan i yang confirm straight nih..hehehe

(aku dah mula membara...)
Aira : EH.. u ni kan, ada problem ker?? lembut ker lembik kerr.. walau sekali pun at least diorang tak mcm u okayh.. tah pa per datang nak kondem2 hal orang.. gi maen jauh2 lah!
GUY : eh.. rilek laa.. u nih... bengang ker?
Aira : Huh? yer lahh... bengang kat kau la bangang!
GUY : alalala... ok2. yerla.. its like sumthing not right laa.. bila tgk pretty girl like you hang ngan org jenis cm tu!
Aira : Heh! you said i'm a lesb. so what?? if i'm with gay's, shemale's (also gay) that's not your problem.. because why??

YOU WILL NEVER FOUND ME WITH YOU ON YOUR BED!


Yes i said so...
urghhh..
and then,
macam k*mak say sory watever... then keep going give me advices..?
huh.. saper kau nak ajar aku??
and yeah.. stop stalking me okeyh..(sbb kau mngaku)
kau ckp ko "straight"... straight mcm tiang ke per?
anyway.. yesss semua kawan aku lelaki lembut...
in ENGLISH we say GENTLEMAN..
ada paham ka?? and Google the definition of GENTLEMAN.
and then go to ask.com , and just ask, what are you??

p/s: it was a very nice to MAKI you here... (^_^).
~tata


bb.
Airarora

Followers

Twitter