03 July 2009

Bukan KUASA anda..

Benda ni dah berlaku dlm beberapa hari lepas...
cuma baru hari ini aku berkesempatan nak menulis, serta memberi nasihat semula kepada seseorang di blog aku ini..
Setahu aku dia merupakan seorang yang selalu baca blog aku dulu sebaik sj aku update...
well, tak semestinya dia orang pertama.... kan???

Ceritanya begini,
aku ini seorang yang jaaaarang sgt on9 MSN...
kalau online pun.. kadang aku hanya biarrrrr..
well about this guy, aku pun jarang la chatting ngan dier ni.. layan dier jer..
sebab dia belajar satu uni dgn aku.. semenjak2 cuti ni, lama jugak kitorang chatting..
sehinggalah....
dia mula bertanyakan soalan peribadi...

who ? why ? what? semua dia nak explanation...

disebabkan aku ini seorang yg tak suka menjelaskan terlalu banyak.. aku pun.. biarrr dia menaip sorang2.. dan terus mengalih perhatianku ke TV...
kemudian.. terpandang MSN aku berkelip2.. aku pun langsung baca apa yang dia tulis..

GUY : boyfriend u yang rambut perang panjang2 tu ker??
Aira : Taklah.. tu manager i lah....
GUY : Owh... i slalu nampak dier ngan u kehulu kehilir kat campus... kenapa eh?
Aira : (bnyak tnya lak mamat nih.. start sini aku biarkan saja dier..)
............
.............
.............
(Bila aku membuka chat box)
GUY : Hmm... taknak jawab takper...
GUY : Tapikan i nak tnya la.. why semua kawan-kawan u i tgk bnyak jer lelaki??
GUY : Semua lembut-lembut plak tu..
GUY : Takder kawan perempuan eh?
Aira : Owh i mmg bnyak kawan lelaki..... lelaki jer bleh buat bestfriend.. i bukan takder kwn perempuan, aderrr jer.. tapi most of them not my type larr..
GUY : Oh... kerrr orang perempuan yg takut nak kawan ngan u? mana tahu kan u ni Lesbian ker... pulak tu hang out dgn geng2 gay... cubala skali skala hang out ngan i yang confirm straight nih..hehehe

(aku dah mula membara...)
Aira : EH.. u ni kan, ada problem ker?? lembut ker lembik kerr.. walau sekali pun at least diorang tak mcm u okayh.. tah pa per datang nak kondem2 hal orang.. gi maen jauh2 lah!
GUY : eh.. rilek laa.. u nih... bengang ker?
Aira : Huh? yer lahh... bengang kat kau la bangang!
GUY : alalala... ok2. yerla.. its like sumthing not right laa.. bila tgk pretty girl like you hang ngan org jenis cm tu!
Aira : Heh! you said i'm a lesb. so what?? if i'm with gay's, shemale's (also gay) that's not your problem.. because why??

YOU WILL NEVER FOUND ME WITH YOU ON YOUR BED!


Yes i said so...
urghhh..
and then,
macam k*mak say sory watever... then keep going give me advices..?
huh.. saper kau nak ajar aku??
and yeah.. stop stalking me okeyh..(sbb kau mngaku)
kau ckp ko "straight"... straight mcm tiang ke per?
anyway.. yesss semua kawan aku lelaki lembut...
in ENGLISH we say GENTLEMAN..
ada paham ka?? and Google the definition of GENTLEMAN.
and then go to ask.com , and just ask, what are you??

p/s: it was a very nice to MAKI you here... (^_^).
~tata


bb.
Airarora

4 comments:

rizz said...

siot je kan lelaki cmtu..huhuk

Yasmin said...

i loikeeee!!

y2j said...

rilex la gal,chill out.just ingored the jerk, wasting ur time.

ibmiddleheart said...

yup btol ckp y2j tu....
just ignored him.. dia bkn sape pn....
suka2 dia jew kutuk org...

Followers

Twitter