28 July 2009

Pontianak sudah pulang!!!

Waaaa...............
siyesli i NO like!
pada pukul 2.20 pagi... sedang aku tengah chatting ngan Putera Cendawan..
aku terdengar pintu rumah di ruang tamu dibuka....
seretan beg!
and i was like!
OH MY GOSH!!
Pontianak itu sudah pulangggg!

of coz bersama si gelap yg totally ugly dari Akon yg lebih ada rupa iteww!
argghhh

Bunyi katil "ngok ngek ngok ngek" lahhh malam ni..
Tampar2...
dan jgn lupa DODOL yg di jumpai pada entry lepas... pasti diorang ada guna.. (aku dan shu dah try on benda.. huiyooo vibrate lg tu!hahaha)
eh DILDOL lah! oopsy.. ntahlarr betul tak betul... jnji korang paham!

p/s: maaf ya kalian, saya budak baru mahu belajar mengenali namanya... hehehe saya tahu pembaca lebih arif dlm hal ni..
aku baru check FB dier..
dier nyer status berbunyi..

" KUNTILANAK was in my dream last nyt.. nt really scary though but her face looks lyk sum1 "i knw but i dnt wnna knw" buhahahhaha. shyttt maybe i jz too much starin at her picture.. yeaaa i admit dat last nyt i was starin at her profile picture too long thinkin how round n scary her eyes is.. LOL "


dierla tuu.. saper lagi.. teruk dri kuntilanak kot! mahu sajer aku, dia duduk diam2 di seberang sana.... haih

btw! dh ada bunyi daaaaa..
ni yang aku tak sukaaaaaaaaaaaaaa! bicth la!


bb.
Airarora

3 comments:

joegrimjow said...

waa
da ley baca balik

konpem nanti kene cari org len

ainee si ketua pari2 said...

tak paham..u cakap pasal hantu erkk

joegrimjow said...

pasal rakyat warga sebelah
kooot

Followers

Twitter