18 March 2009

Tag dari Ketua Pari-Pari

Aku telah di tag oleh Ketua Pari-Pari...
dia ni di kira satu-satunya pari-pari yg wujud di Kingdom aku..
mcm ala-ala cerita Sleeping Beauty and Cinderella gitu...
hahaha..
macam jer...

Berkenaan lagu cinta??? waaa.. aper ni.. pasal2 cinta.. sensitif punya topic ni.. haha
takperla... kita buat jugak, walaupun 'single' jer skrg ni.. tapi cinta masih dihati.. huh!
haha


List 10 of your favorite LOVE songs and tell me the reason u like it..Heartbreak love songs can also counts.
WARNING!!!!!!!!!! LOVE SONG,OKAY..

p/s: and count it backwards like 10,9,8...because I think it's fun to read that way.
10) Cuba Untuk Mengerti - Siti Nurhaliza
-yang ni count as heartbreak song.
-suka sangat dengan melodi lagu ni, terutama skali liriknya.
9) Holiday - Hilary Duff
- sbb aku mcm Hilary Duff kadang2.. (kadang-kadang jer... kecoh arr)
-no larh.. mmg lirik dia pun bermakna jer.. hehehe

8) 7 things - Miley Cyrus
- Because the 7 Things is true!!
- Yes! i wanna be with someone that i know...

7) When There Was Me and You - Vanessa Hudgen (HSM)
- Aku suka keseluruhan lirik lagu
- Alunan melodi yang menyedapkan telinga mendengar.

6) Love Story - Taylor Swift
- Aku nak jadi Juliet yg melarikan Romeo!
- durhh.. wujud ker??


5) Ketentuan - Ramlah Ram
- Prince Shetaki punyaaalah buat muka time aku dengar lagu ni di kelas Intro Advertising.. best siot lagu ni..
- Sentimental habis!
- Dari bersamamu.. terus berpura.. setelah cinta tiada lagi di hatimu.. ku hapuskan air mata dari mengiringi... bla bla bla.. hahaha

4) Reach - Eyes Set to Kill
- Yea.. lagu ni.. lagu jerit-jerit.. hahaha
- Hush your harsh word my dear.... It's hurts to reach you when i'm down!

3) There For You - Flyleaf
-Always wanna be the there for you!!
- lalalala

2) Puppy Love - Donny Osmond
- cuteeeeeeeeee! sgt lagu ni.. haha

1) No Promises - Shayne Ward
- Owh yea.. dari dulu sampai skrg ... still TOP 3!!


Anda telah di tag.. buat jer la ehh... hahaha
1) Ira
2) Prince Shetaki
3) Rizz
4) Pojie
5) Remy
6) Rui

8 comments:

rizz said...

hahaha nmpak menarik ni entry u ni.nti rizz wat k.hiksss...shayne ward esem kan hiksssss

Rui said...

aiyakk, itu Rui saya atau ada Rui lain dalam list followers kamu? -_-

he he

a i r a said...

shayne ward tak ensem arr...
suara jer yg best.. hahaha

a i r a said...

Rui mana lagi la kan...

joegrimjow said...

suke lagu romeo juliet 2
haha
nak gak tgu dilarikan juliet ni
malangnya ku bukan romeo
so xde juliet nak larikan


past:lagu jepun pon best

NIMI♥ Co. said...

ahahaha beshh beshh beshhhh
hei u single ke??i thought u ade bf dats y i tag u..heheheh..
abeshh tu prince shetaki tu sape??
o thought ur bf..
hehehe

a i r a said...

Prince Shetaki tu konco kuat i..

best friend gitu..
teman bergosip..
bla..bla..bla..

fezaL Mohd said...

lagu cinta hahaha.
meleleh..

Followers

Twitter