22 March 2009

Tag dari AkuBah

Apakah perkara tak best berlaku baru-baru ini dlm hidup anda??
Duit aku hilang.. how??

Sekiranya anda nampak lelaki or perempuan yg encem or cantik apakah yg anda lakukan?
lelaki encem? main mata suda.. hahaha

Apa filem yang paling terkini anda tonton??
Love Matters - Best siot.. lawak giler..

Jika anda ada masalah yang boleh dikongsi, siapa org pertama yang anda cari??
Prince Shetaki... heh?? hahaha

Cinta monyet pertama anda, masa umur berapa??
15thn

Senaraikan 2 makanan yang teringin anda makan saat dan ketika ini???
Roti Jala ngan Nasi Briyani

Korang rasa mana best friendster, myspace or facebook??
Tiga-Tiga macam haram..

Listkan 3 jiwang song yang paling anda suka dengar skrg.
1. Krazy - Pittbull
2. Run The Show - Kat Deluna
3. If You Seek Amy - Britney Spears

Anda tensen bila…
Aku call, orang tak angkat!

Lagu apa yang menjadi ringing tone anda skrg??
I Still Believe - Mariah Carey

Orang yang terakhir mengirim SMS kepada anda sebelum menjawab tag ini..
Shu

Berikan satu tajuk lagu yang liriknya ada kaitan dengan diri or kehidupan anda….
Holiday - If i could take a step back make it turn any different, I would hide those bags and I'd tear that ticket. Never thought you and me'd be done in a minute.Now Im making new plans but you're just not in it...

Kalau anda gumbira anda akan…
Tak senang duduk.. hehe

Senaraikan org yg kene buat tag ni selepas ini…
Saper nak buat, buat la...

4 comments:

rizz said...

hahah part yg nak tag org tuh cm tpaksa je ekeke

a i r a said...

takderla...
cam takut jer asyik nak tag orang yg sama... hahaha

joegrimjow said...

xsenang duduk bila gembira? meloncat la ye??
hehe

Rui said...

Anda tensen bila...

"Aku sms, orang tak reply"

itu betul juga? he he ;p

Followers

Twitter