09 March 2009

Cantek ker kau?

I'm stupid... but I'm NOT TOO STUPID..!

pronounce em' like this - STUPID ~ Stewww - PID.

Good! an A+ for u..

Kawan aku hntar SMS mintak aku ambik dia kat Desaria, katanya boring.
aku cam malas giler nak tinggal bantal..

Aira : Boring eh, ala kesian. ang byar minyak ngan tol. ok ja.
kwn : di sebabkan kereta kau ****. aku byar rm15 sudahla.
Aira : Tak baloi siot! rm15 ulang alik 4 kali... tol lagi.
kwn : Alaa.. **** ja... bukan mercedes! nak mahal2
Aira : uih.. sory ar memang tak baloi.. duk la ang kat Desa tu.. len kali ar..haha
kwn: -tak reply-

terus tak reply haa..
Ingat aku teksi ker mamat ni.. takat nak gi ambik dia ngan gf jalan2.. dari Sunway nak gi Cyber?? wahh cannot2. baik takyah..
duit aku pun tak hbis!
dulu aku stay Desaria, takperla.. skrg tak dah.. OKAY!
so.. tak bleh la kau pancing aku keluar cm dulu. selalu sj terpengaruh nak jalan sana, jalan sini

skrg aku lebih mengenali bantal dari shopping complex!
~dada~ pfft...

bb.
Airarora

4 comments:

joegrimjow said...

beli yg "V-shape"(xtau name sbenar pe)
lagi nyenyak tdo

Hamdi said...

apa kes kenal bantal dari shopping complex nih?
wahahah

princeshetaki said...

koookk ko kokoookkoookkk.. hahaha

rizz said...

huahahaa mmg x berbaloi sesangattzzz

Followers

Twitter