23 February 2009

Tuah Hari Pertama


Well.. sorry aku terlupa nak ceritakan satu peristiwa...

ntah ini sama da tuah ker aper la kan...

nak dijadikan cerita.. about half hour lagi kelas Design Study2.
so, kal laparrrr kesian dier taw. tgk dia beli makan, i pun nak makan gak..
masuk la roti canai yg ke 2... hehehe (duit aku jgn korang kisah)

dah hbis makan.. kitorang berbincang macam2 hal dari A to Z. Gossip itu gossip ini dan lain-lain.. ehemm... ehemm
skali tuuuu... "Plup!"

something jatuh dari atas, ke atas tisu kal..

Aira: Aper tu?? hitam-hitam..
Kal : Eee.. tahi burung!! selamat tak jatuh atas kita.
Aira : hahahaha...dah arr.. jom-jom-jom cepat blahh arr..

mmg kitorang gelak agak giler la.... siyes taik burung tu colour mcm bubur kacang hitam..
eh? kat Makanlah ada jual bubur ka?? hehe

aku dah laaa.. baru buat treament rambut.. skali jatuh atas aku.. mmg aku menjerit!
lari pi headline larr.. tadak duit aku hutang dulu.. jnji takder bubur hitam atas kepala...

Kal cm nak stay jerr... "uuuuu selamatt!"

selamatla.. tisu kau jer yg tak selamat! hahaha
sebelum dia angkut kawan2 berak atas kita.. baik kita chowww!
hahaha..

p/s: that's why aku tak suka makan dekat-dekat ngan makanlah! huhu


bb.
Airarora

3 comments:

Rui said...

malang giler, pity to u.. ;p

rizz said...

hehe nsib x bewakkkat kple heheee

||| PöJìé PööH ||| said...

OMG..
naseb baik..
Xleh lupa masa perhimpunan kat sekolah dulu kwn pnh kene..
Mesti burung tuh xsmpt cari tmpt melepas sudah tkincit..

Followers

Twitter