14 February 2009

:: 14 of February ::

Valentine? haha
Tak ingat plak hari ni Valentine.haha

Aku bngun pagi hari ini mencari jalan nak get out dari rumah tanpa disedari penghuni2nya.
makan di Old Town bersama bf housemate aku. haha
lepas tu aku nampak ada budak2 India tgh jual bunga ros kat meja ker meja.

Aira : eh, Valentine la hari ni kan.. Owh patutla u turun KL jumpa Shu.
BS : Takla, saja turun, Shu ajak jumpa
Aira : Ya la sgt. Beli la bunga bagi kat dia satu.
BS : Valentine mana bleh sambut.
Aira : Janganla niat nak sambut, niat nak bagi dia happy sudah la.

hmm.. dan dia pun beli laaa.. selepas mendengar hujah aku.huhu sekuntum RM10. complain bukan main mamat nih.
ok la tu.. skali-skala perr..

BS : U, bf tak bg bunga??
Aira : Huh.. (senyum sudah)

takder jawapan rasanya. because i'm a *unregistered girlfriend.
kan? kan? lagipun belum pernah dpt bunga lagi rasanya sepanjang hidup i.
cuma tahun lepas sj pernah sekali.. tapi ntah sapa bagi, time graduation day student Felda kat kampus.

pastu si mamat ni taknak duduk rumah sbb dia tak bleh tgk TV jer sepanjang hari macam i..
lain la kalau ada Astro.. then aku ikut jer.. dia ckp nak pergi Shah Alam lepak kat sana.
Hmm.. minyak dia bayar On jer.. hari ni jugak aku dah bank-in duit kat bpak aku. huhu
huhu..
lepak kat shah alam minum jer keje... boring seyh..
mata mengantuk rasa mcm nak balik tido jerr..
Aku cm boring gilewww kot dis guy keep story me about his EX-Girlfriendsss...
ughh.. cinta lama ngada2 nak kenang. malas seyh nak dngar! aku nak balik jerr.
bunga untuk girlfriend dia kat dalam kereta dah berwap! haha..

Aira : bunga dah berwap tak sempat sampai ke tangan dia kang layu plak..

aku menguna alasan tu untuk pulang.
Lagi pun housemate i keep messaging him, asking where he is??
aa.. tak elok la kan, ngan bf org plak tu.. sah risau la tu.

balik laaaa... balik laa....
bf dia mmg suka berleter seyh... hu haaa hu haaaa...

berair telingaa..

hahahaha.

bb.
Airarora

4 comments:

joegrimjow said...

nanti anto bunga matahari
nak?
hee, 14 februari hari pentg kebnagkitan islam gak, check la ek ape die

a i r a said...

takperr...
bunga kertas pun nak!
hahaha

princeshetaki said...

oi you, siyes ari ni i dr 10 pagi kat shah alam ok..

aira, da la ek, xmo la cmni. plis2.. ape lagi i nk buat nih.. adui..

rizz said...

cop2..hehe tkeluar ngn bf org ke..ngee~~~~~~~

Followers

Twitter