09 February 2009

2009 MAB Reunion

Sepatutnya, aku kena jumpa kawan-kawan aku ini pada pukul 11pg.
tapi sayangnya.. aku bangun tidur pun gila lewat, mana tak nya.. mata dah terbiasa tidur pada pukul 4 pg ke atas. hmm

Lepas tu.. aku perasan ada misscall dari Yana.. sah sbb nak bertanyakan aku dtg Pyramid ker tak!
dalam fikiran dah terfikir "mampus aku bngun lewat, marah per.."
So.. aku call balik nak minta maaf... tp Keshen yg angkat. haha dia paksa aku datang jugak..
sebab semua dah ada kat situ. Bila difikirkan balik. Gather ni diadakan khas untuk menyambut rakan2 aku yg lain nak sambung degree ke London next week. pergi jugaklah

Lepas bersiap semua, tetiba Kal a.k.a Prince Shetaki call aku.

Kal : Eh Airaa.... u kata u boikottt?? Aperniii pergi makan kat Mcdonald??
Aira : (terpinga-pinga) Bila masa plak aku pergi makan Mcdonald??
Kal : Tadi i call korang semua tgh makan kat Mcdonald kan skrg?
Aira : Apa jadahnya, aku baru bangun tidur kot. Mana aku pergi lagi...
Kal : Owh u tak pergi ker?
Aira : pergi.. tgh bersiap-siap la ni...

moral of the story : Jangan serang orang tak pakai helmet! kui3

Dah sampai Pyramid.. aku pergi Mcdonald jumpa diorang semua..
wah, berceramah bukan main aku kat diorang.. hahaha
Kal pun rupa2nya ada skali, baru smpai kot..
haha dengan rambut barunya terselah ketampanan dirinya. hahahaha

Best giler bersembang ngan diorang. Tangkap gmbar together~gether. lalala
kat Bowling, tak main pun.. huhu posing amik gmbar jer.. ngeh3
then, aku ada beli sehelai baju-T. Kal yg pilihkan.. huahaha gmpak siot ayat dier....
akan ku pakai next week.. keh3..
Kalau tidak dulu aku ada minat satu baju ni tahun lepas... tp aku check dah takder warna yg aku nak.. hmm.. takder rezeki.... sedeyh gilew. huhu

pastu, enjoy makan Nasi Lemak dgn Tun.. bergosip sakan kami.. haha
ajak diorang semua datang berkunjung ke rumah baru aku..
Dayah, Tun, Keshen ikut jer...
hehehe..

Sampai jer kat apartment aku, aku terpandang sorang guy ni... gileww macam Sam..
cara jalan lengang-lenggok dia sah2 jer cam Sam..

Aira: Keshen.. itu Sam ka?? macam Sam jer..
Keshen : Ermm... ya kot.. hmm.. ya la.. Sam la tu
Aira: (Aku pun sambil melambai2) Samm!! Samm!!
Keshen : Eh.. Aira, janganla.. i think bukan kottt..
Aira: Huh, Yaka bukan??

untuk mengelak malu, aku pun lambai la ke atas, sambil memanggil Sam berkali2.. konon panggil orang tingkat atas la.. hahaha

sekali tgk dekat2.. mmg betul la itu Sam.. Hampeh Keshen ni...
Aira: Betul la tu Sam....! i know my fren! hahaha

tapi mcam mana la dia tau aku tggal kat block ni.. huh..

dah lepak2 kat rumah aku.. topik politik semua dah hbis keluar..huhu
agak petang sikit diorang semua pun balik...

(^_^) Hari ni siyesli seronok.. dapat berjumpa balik dgn diorang semua setelah cuti sekian lama.

bb.
Airarora

3 comments:

Remy.com said...

1. mandi ker x ni? (hehe...)

2. cian kna tuduh x tentu pasal

3. pandai wat2 manggil org atas...

a i r a said...

1. mandi lerrr...

2. itula pasal.. tak pasal2 kena...

3. Owh biaserr.. student broadcasting la katakan...

NIMI♥ Co. said...

lawak r...konon panggil org ats yg tak tahan tue..bagus!bagus!pandai cover..heheheh

Followers

Twitter