05 February 2009
Hari ni...
bapak aku bg uwang! huhu.
upah bawak adik pergi Central Square, Sungai Petani. Tempat paling bodo skali yg disukai remaja2 skrg melepak dan ber'pat'to!
Ini adalah kerana, budak kicik nak beli game untuk PS2nyer... so, duit dah masuk, aku rajin arr..

Lepas beli game, aku pun singgah kedai computer nak beli Anti-Virus yang ori gitu.. sebelum ni aku pakai AVG Free Anti-virus jerr.. tapi mcm tak protect langsung jer.. bapak aku kata free pun dah memadai.. bagi aku tak! huhu. mula-mula aku nak cari Karspersky 2009. tapi di recomend pakai bitdefender 2009. Katanya Karspersky mahal, tapi kualiti kurang, bitdefender is the best!
so amik jer la..

Pastu, aku ingat nak beli microphone kat Central Square.. ganti balik, seperti yg aku cerita pada entry yg lepas.
dah pecahkan..kena la gnti balik.. tak pasal-pasal budak tu mngamuk nanti. Niat aku tu terhalang sbb adik aku kicik aku ni mengada-ngada nak balik! sbb nak test game dia.. tak bleh bersabar langsung! huh.. so, aku kena hantar budak ni balik dulu baru senang kerja aku...
Then, aku pun pergi Giant Hypermarket. aku beli microphone, mat (untuk kereta), CD-R (untuk burn lagu =P) dan sedikit barang dapur.

Then aku terasa lapar.. plan nak beli Mee Mamak.. huhu..
tapi terasa kereta BMW kesayangan ni aku kotor la plak..hehehe so, hntar gi cuci dulu, luar dan dalam kena Rm7..
Ok lah tu.. berkilat jugak.. huhu


hehehe.... abaikan jer apa yg korang nampak eh..


bb.
Airarora

8 comments:

joegrimjow said...

ha...ha...ha...
lawa BMW 2, series bape ek?


iklan tambahan
sudahkah anda menukar dari maxis ke rangkaian lain? buat la dengan cepat-cepat

a i r a said...

series yg baru la...
hahaha

princeshetaki said...

i see F word on ur bmw sistaa,,

photoshop? hahaha it cant be real!!

a i r a said...

omg.. photoshop??
takder maknanya..

sticker la tu...!
baru gi modified..
cant u see my sportrim???
nice eh... kan? kan?

NIMI♥ Co. said...

hehehe...
bagus ke i2 antivirus?habaq mai kat cek erkk

a i r a said...

yea.. so far ok jer..
dah detect bnyak Trojan!
huhu

rizz said...

ahah f**k u??????/ ketanya.hahahh...

Remy.com said...

tampo jer adik tu, mcm adik remy ngengader betol...

klau boleh remy nak kurung jer dlm store...

hehe...

Followers

Twitter