23 February 2009

Hari Pertama

Hari pertama??
cam bodo jerr tajuk.. (T_T) !

Aku bangun pagi agak awal seyh hari ni... lepas sembahyang subuh tu tidur kejap..
tapi tak rasa cam tak tido pun... nak kata semangat pergi kelas, tak pun! sbb aku tahu mmg akan dapat assgment punya even on 1st day. alih2 dah tepat pukul 7 pagi... bersiap2 dan keluar rumah pukul 8.05 pagi. keluar awal bg mengelak sebarang kesesakan... hehe =P
kelas pukul 9 pagi... tapi sampai pukul 8.30pg

Sementara nak tggu masuk kelas, mkn roti canai dulu dgn classmate indonesian aku, Fadhli. Masa dah dapat order kami, ada sorang mamat student international dari europe per ntah tegur si Fadhli nih,

Guy : Excuse me, what is this?? (sambil tunjuk ke arah Roti Bomb di atas pinggan Fadhli)
Fadhli : This is ROTI BOMB!
Guy : Ruti Bum?
Fadhli : NO, ROTI BOMB !
Guy : ROTI BOMB???
Fadhli : Yes!
Guy : Owh, Roti Bomb.

cam nak tergelak seyh.. dah la si fadhli ni punya slank gilerrnye sebutan! setiap huruf memang dia tekan betul-betul. Di sebabkan roti bomb ni bentuk dia cam lipatan ulat gonggokmungkin membuatkan si mamat ni tertarik dan membuatkan dia teringin nak cuba makan, tapi kena tahu la dulu apa namakan. sekarang, dia dh tahu, namanya ROTI BOMB! hahaha

Lepas makan terus blah masuk kelas... ON TIME!
well not bad larr... cam interesting tapi on the same time, kerja pun dah ada..
waa.. tak suka. camner pun Kal dh tukarkan kelas pukul 9am on Monday foward to 9.30am. 30 minit untuk dia iron rambut! hahahaha
esok pun ada class nak kena pergi, still on 9am.
malas gilerr tapi camna pun nak kena pergi.. first week aku tak bleh miss classes!


bb.
Airarora

1 comments:

rizz said...

study rerajin yer aira...:)

Followers

Twitter