03 February 2009

Tukar ke Celcom?

hmm... aku pengguna perkhidmatan Maxis..
pakai line lagi plak tu.. plus ada Maxis Broadband jugak.

Hmm.. aku cam dah boring la ngan Maxis ni.. Sumtimes rasa tak pakai bnyak mana pun..
mesej?? tak sgt? Call..?? tak selalu... tapi rasa cam Mahal la plak..
aku rasa cm nak tukar ke Celcom laa.. ok ker huh??

anda pengguna Celcom tak?? is that a good idea?

sbb bila aku perhati bill Maxis aku.. bnyak gila extra charges!
extra sms value.. RM8.00 mcm tak masuk akal.. aku bukan kaki mesej orang pun..
selalu bila boring2 and hal penting sj..
dulu aku pkai tak pernah lebih dari RM50 sebulan.. siyes!
bf takder so bleh jimat. haha
but bila makin lama aku pkai servis Maxis..
terasa seperti perbelanjaan on this *shit meningkat sampai RM100 lebih da skrg..
terasa sgt duit bnyak keluar...
aku teringat kawan aku ckp "Maxis ni ada bnyak charge tersembunyi.."
now i thing it do make sense!

balik KL.. aku nak tukar ke Celcom, kekal numb lama (syg number angka birthday)
tukar ke Celcom??? ok ka?
plss help!


bb.
Airarora

9 comments:

princeshetaki said...

try la tanye celcom, bole tak kalu u juz tukar provider, tanpa perlu tukar nombor.

try la tanye..

a i r a said...

mmg boleh kan..
hmm..

tapi mmg celcom lagi ok ker dari maxis?

Remy.com said...

celcom ngan maxis remy lebih suka maxis...

tp sekarang remy guna celcom, maxis and u-mobile...

a i r a said...

maxis..
maybe prepaid ok kot..

Celcom plak...
maybe better bill kot..
hehehe

waaa.. taktahu ni..

rizz said...

hehe x ramai la dak2 pkai celcom
x glammm:p

a i r a said...

uit..
berapa rizz kena suap dgn maxis ni..?
hahaha

takper tak glamm pun tak kisah

numb 012, line jer celcom..
huhu
bukan orang tahu pun..
miahaha

joegrimjow said...

maxis telah chargeku 200 sepanjng duk cni, padahal ingat xkene charge. xgune pape pon. bodoooohhh, tuka la pape slain maxis!!!

NIMI♥ Co. said...

okie je kot

a i r a said...

kot??
alaaaaaaaaaaa....

Followers

Twitter