12 February 2009

Stranger Call 2

Hello stranger.. i know your secret!
pfft...

aku dah dpt tau.. saper sialan yg call aku.. rupa2nya orang yg 1st aku syak..
alamat ko nak hilang kerja lah yer...
totally aku akan report kat management tentang hal ini esok..
selamat aku tak buat report kat polis lagi..
alang-alang dah tahu saper ko baik aku report sama management tempat ni...

Orang suruh buat kerja.. tapi bleh plak buat part time nak kenal2 la konon!
pergi mampus lah.

aku siyes nak buat polis report hari ni jugak. Tapi dah dia tak call aku siang tadi.. so aku pun ingat dia tak kacau la.. lepas2 parents aku balik..
dia call aku. puji2 parents aku.
Kimak ni tau dari mana parents aku datang..?? automatic aku dah tahu siapa dia ni..
mmg yakin dia lah!

umur dah meningkat pun tak sedar diri !

bb.
Airarora

3 comments:

rizz said...

wahh mnakutkan..report je aira..bhya org psiko cmni:|

Remy.com said...

wah, semakin merbahaya ini orang sampi kan tahu aper yg kiter lakukan...

aira just report jer, biar dia tahu apa akibat mengganggu kehidupan seseorang tu...

umur da meningkat tp sedar-sedar, ni yg wat geram ni...

amirul said...

rasenye apartment akk dok ntah2 ada cctv..
better careful!

Followers

Twitter