08 February 2009

Here's about Gaza again...

Skrg aku ada benda nak tulis!
and of coz, about Gaza.

Aku tgk Majalah 3 semalam, mmg betul2 buat aku menangis. tambah2 pasal kanak-kanak yg perlu membuat pembedahan hati di Mesir tak dpt dibuat, disebabkan sempadan Mesir ditutup!
Ini mengingatkan aku kepada arwah adik aku, meninggal semasa umur 3 bulan akibat sakit sindrom.

Ada seorang wanita yg mereka temu ramah, meminta semua umat Islam bersatu menyelamatkan mereka, dan hanya berserah kepada Allah S.W.T . mmg aku sedih, geram semua ada..

ada sorang Crew Majalah 3 tu hanya asyik suruh kita bayang~bayang~bayang~bayangkan~bayangkanlah!

WTF bayangkan~lah???

asyik suruh bayang selagi tu semua asyik tau bayanggggggg saja,
Kesedihan pun dah jadi bayanggggg-bayangggggggg
Keperitan mereka tak dapat kita ingat, sebab kita cuma bayanggggggggg!
PADAHAL DISANA NYAWA DAH MELAYANGGGGG...

Sembang anda, "Kalau boleh aku nak pi tolong orang Palestin, sakit hati aku tengok."
sembang jerrrr.. padahal di Malaysia pun dah bleh tolong...

dengan derma?? Nope! ITU JATUH CARTA KEDUA!
apa carta PERTAMA?? BOIKOT larrr...

Aku tak bleh tahan tgk ada orang Islam kita sendiri masih lagi sanggup melayan Starbuck, Mcdonald, KFC, Coca-cola dan lain-lain. Sorry, i have to write about this thing jika anda tidak memboikot produk ini, walaupun dah tahu sepatutnya kita MEMANG KENA BOIKOT!

Aper akan mati kah anda jika tak mkn mknan ini semua??
Hello! wake up guys! we here eating like a pig!
How about them??

Daging mereka sampai melekat kat dinding!!

kenapa tak boikot???

BUKAN NEGARA KITA,
BUKAN NYAWA KITA,
BUKAN NYAWA IBU BAPA KITA,
BUKAN ANAK KITA

KAN????


kedai-kedai makan, baik kedai mamak skali pun.. STOP SELLING THIS PRODUCTS!
people wont buy, if u stop selling those products!

This is a tip for you guys if u really~really can't remember your responsibility!

Write on a piece of paper, list down what products we have to boycott
then,



READ IT!


MEMORIZE IT!



EAT IT!


bb.
Airarora

6 comments:

princeshetaki said...

ALLAHUAKBAR!!

rizz said...

btul tuhh jom boikot!!!..rixzz smlm x p kfc pong.. g mkn kat subway..nsib bek..hmmm

joegrimjow said...

boikot boikot boikot, nanty nak tgok majalah 3 online

Remy.com said...

owh, ok...
remy faham...

a i r a said...

bagus2...
anda semua bagus...
huahahaha

NIMI♥ Co. said...

sokong sangat sayang!!
i pon da tak makan da tu semue..
smpai bf i pon kene pakse..ahahah!!
now die minum COKE msia je..

bf i slalu tanye "smpai bielr u nak boikot?"
i cakap smpai biler2..insyallah!

sesape yg boikot dengan ikhlas sure dapat ganjaran from ALLAH kan??i percaye tu..then kan kalau rasa2 tak nak boikot tu kan just pikir kiter di tmpt dieorg!!

Followers

Twitter