08 February 2009

~blank~

Aku keboringan tahap cipan skrg nih...
urghh..
tadi kuar beli makan.. and dah kenyang...
hal parking pun dah settle... dh habis bodek dah ngan guard tempat nih..
dari dpt tempat parking jauh, dpt jugak parking yg dekat sikit... tapi sayang tak berbumbung!
wah kepanasan la kereta aku nanti.. =(

Esok ada gather dgn kawan2 aku kat Sunway, meraikan rakan seperjuangan sebelum mereka berlepas ke London untuk menyambung degree. hmm.. going to miss them so much!

yang housemate aku sorang lg tu.. tak balik2 pun lg dari smlm.. huh.. mana pergi pun ntah..
hishh.

apa yg aku tulis ni pun maen balun jer haa..
waaa boring~boring... pfft..
nak tulis about issue tpi aku tak tahu apa isu nyer..
totally blank!

bb
Airarora

4 comments:

rizz said...

wahhh ade gathering pasni best la hang out ngn kwan..xde la boring hehee

a i r a said...

itu esok...
tapi hari ni mmg boring

Remy.com said...

aira, tulis isu ttg pakai tali pinggang keledar belakang, hehe...

a i r a said...

u buat lawak ker Remy??
pasal tali pinggang kaledar??
hahahaha

insyaallah.. i akan fikirkan buruk baiknya..
hahaha

Followers

Twitter