02 February 2009

Study + Working =???

This is a question for you my friends and readers~ what will the answer will be if :

study + working = ???

hmm.. what i mean is, i want to have a part time job. 100% halal.. dun worry! haha

aku nak mengajar tusyen...! =P Aaaa..yes a teacher! aww.. home tuition or what so ever!
I can teach any levels of student with any subjects, except math! bwahaha..
sekolah rendah boleh la...

i really need to find some extra money for myself... isn't that better than being a salesgirl in shopping mall??
i never work before... so, this is going to be my first time. arghhh..
i also dont know how much the fee for each subject! hmm.. need ur help here.
either primary or secondary levels.

i have ask my fren in YM this is his respond-

Aira: Wey.. aku nak tanya pendapat ko ni..
Iam: Apa?
Aira: Pendapat ja.. jgn kondem sudahla..
Iam: Gitau pun tak lagi, nak kondem apa
Aira: Ok..ok.. aku nak buat part time..
Iam: Ok la tu.. buat jer la.. kerja apa?
Aira: Mengajar tusyen!
Iam: haaa?? apa?? weyh weyh sat sat...
Aira: Apsal?
Iam: Aku nak gelak sambil ketuk kepala aku ngan keyboard jap..hahahahahahaha
Aira: (T_T) weyhh... jgnla ang mati aku tak taw jawap apa nanti..
Iam: hahaha ayat tak bleh blah! tak caya aku ko nak ajar tusyen!
Aira: Awatnya.......?? (urghh)
Iam: (gelak~gelak~gelak)

pfft...

errmm.. so, what do u think??


bb.
Airarora

9 comments:

Remy.com said...

Remy nak ketuk kepala Remy dengan batu ni...

Remy jer Study ni da STRESS dan rasa macam nak terjun dr KL Tower...

rizz said...

wahh bgus lah tu dpt wet poket kan..:)

a i r a said...

Remy,
adakah maksud u..
nanti i akan bertambah STRESS ??
=(

a i r a said...

mmg bagus rizz..
tp konfiden ker parents nak ambik i bg tusyen kat anak diorang??
hahaha

itu yg plg i risau.. huhu

Remy.com said...

tp klau aira blh bahagi masa ok lah...

mcm remy ni mmg x tau sgt bahagi masa, hehe...

tp klau minat ok gak kn?
nnti blh bnjer remy mkn nasi goreng...

a i r a said...

nasi goreng??
ok jerk..
hahaha..
jom2..

kedai mana pilih jerrr..

joegrimjow said...

risau parents dieorg xlepas?
gtau result sem lepas, konpem lepas heee

NIMI♥ Co. said...

okie r tu yunk..
tapi u blaja kat ner now??

a i r a said...

i skrg belajar dekat Limkokwing University.

Followers

Twitter