18 February 2009

New Semester.

Today I could be happy, and it could be so stressfull

Aku bertolak ke Limkokwing dlm pukul 9.45pg dan sampai di sana dlm pukul 10.15pg campur kesesakan trafik. Sepatutnya aku plan nak bertolak tepat pukul 9.30pg.. huhu
tetapi apakan daya... diriku begitu menyayangi mimpi.. hahaha (malas bangun) aku bangun dalam pukul 8.30pg, kemudian mandi, make-up, dan bla~bla~bla sampai la 9.30pg. satu jam shj untuk aku ambil untuk menghias diri..hehehe (aku tahu lama giler..! jngan susah2 komen pasal ini k! haha)

Apabila ku tiba disana, selamat duit parking RM2.00 jer..huhu kalau tidak RM3.00-RM4.00..
itupun sebab mesin palang lahanat tu rosak kot.. rosak2lah selalu yerk.. hehehe
bila tgk time dah pukul 10 pagi lebih, aku dah teragak-agak.. mak datuk, sah2 ramai punya returning student register hari ni..tapi sesampai sj kat Hall of Fame, alahai.. tak ramai mana pun.. bolehla berbanding last year, nak ambil borang pun beratur panjang bagai ular diluku! this time alhamdulillah okay!

Time nak bayar kat section bursary plak lagi satu hal ! kena tunggu agak berpuluh2 orang punya turn la baru turn aku... dah smpai turn.. bapak aku kata taknak bayar lagi... lepas 5 minit call marah-marah fee itu tak kena ini tak kena... cakap kena bayar RM1****, tapi dia gaduh nak bayar RM1****.. hanya Prince Shetaki sajalahh...yang tahu apa reaksi aku time tu.. mmg hampir2 nak nangis jugak la... waaa... aku ngaku! kalau still continue jugak marah-marah tu.. aku tak kira.. di situ jugak aku menangis macam org dah mati hidup semula! huh

Pasal jadual pulak, uihhh serius best la !! 4 hari saja ada kelas iaitu Isnin sampai Khamis. yang tak bestnya mmg membuatkan aku cm nak berguling puas2 minggu ni.. (mmg takkan puas punya!!)
EVERYDAY CLASS START AT 9AM !!!
Wow.. aku kepikiran.. macammana la aku nak bangun eh nanti?? setakat nak pergi register pun terhegeh-hegeh... Prince Shetaki tggal kat KL no hal punya nak bangun pagi-pagi dtg Cyberjaya, cuma of course sesak agak teruk la nanti sbb time org pergi kerja..
Tetapi tak aperrrr.. kerana hari-hari dia minum Milo dan Biskut Tiger,
cuma katanya dengan serius,
"GILER?? NAK AKU BERTOLAK LEPAS SUBUH KE HARI-HARI??" hahaha
(nasib u lahhh, tak dapat nak bantuin!)
ada satu kelas (ku ulang SATU KELAS) dari dua kelas pada hari khamis, kalau tak silap dari pukul 1pm-5pm.. Kelas pertama start dari pukul 9am jugak rasanya.. then sambung pukul 1pm.. siyesli.. please jangan buat hal.. waktu balik confirm jalan SESAK!!!
we are hoping that it will never happen!

Camner pun aku happy, sebab orang "tuuuu" iaitu Putera cendawan Jepun gado-gado register awal giler sebelum 18hb (bersamaan hari ini) dari diriku yg seperti tidak wujud sama skali.! kononnya tidak mahu pusing-pusing gitu pada hari ini kelak (settle fee shj).. dan ini membuatkan aku naik berangggg sehingga tak on9 untuk chat bersama. Tapi katanya mahu nemanin aku, jadi aku senang ajaa donggg.. tak marah-marah. hehehe.. skali punya cerita registernya pada hari tersebut TIDAK SAH sama skali kerana Lect lupa nak update! miahahahaha PADAH TAK MENUNGGU AKU! lalalalala

p/s: Lain kali tunggu tau..! (betul~betul`betul!!)

Dalam mind two of us dah ada maaacam-macam plan! hehehe..tunggu laa...
next week bermula lah acara bangun awal!

bb.
Airarora

5 comments:

joegrimjow said...

slamat bgun awal
petue klu bangun lewat,
kurangkan masa untuk bermake up
make up dlm kete
hehe

a i r a said...

tak bleh - itu suda fix la..

rizz said...

wahh study lek lok ye aira hehee

a puppet without a string said...

alaaa.we all punya class evryday,lagi awal siott (x kompom, tp gt the feeling) LOL...ui..hang punya classmate,kal budak sabah jadi member aku kat sini siot..aku x kenall langsung..haha..sini baru jumpa..lol

a i r a said...

hahaha...
lawak la kau Ira.
bila mau pulang???

Followers

Twitter