11 February 2009

Stranger Call

Ada "hantu" mana ntah call aku...
mula~mula konon tersilap call... tiba-tiba sms aku nak kenal la aperla..
Malas aku nak layan.. dengar suara pun..
sah-sah tak der rupa... hahaha

Aku bohong nama, umur and aper kejadah lagi... dia buat bodo jer.. katanya..
semua pasal aku, dia tahu...
naik kereta aper,
tinggal kat mana.... eh..cam bab* lah!
saper kau???

I never tell any stranger where i live, and what car i'm driving!
sialan la!
aku ada 2-3 orang... Yang sorang tu, kalau aku dapat tahu kau orangnya..
mmg akan hilang kerja la kau.. i'll totally report to management about this!

Maybe some of you would say "Jangan layan la... buat tak tahu sudah."
how to make dun know huh??
he know where i live!!
My car!!

Isn't that dangerous??
what should i do??


bb.
Airarora

7 comments:

Remy.com said...

ermmm, maybe silent readers kot...
dia tau tmpt tinggal aira, bknnyer dier berani nk dtg. klau dtg pon bg jer karate kat dier, huhu...

princeshetaki said...

make a police report.. yeah2..

go princess!!!

joegrimjow said...

i la owangnyaaaaa
haha
buat bodo je
i xkenal u pon i tau u pakai kete pe n umah katne.
kete bmw
umah kongsi ngn minah indon
kankankan?

rizz said...

abaikan je yg call tu aira.off hp sudah.. lame2 die bosan laa tu

a i r a said...

yup kal..
aku tunggu housemate aku balik..
pastu nak gi buat report.

a i r a said...

mengong ke u joe??
haha

a i r a said...

off hp??
dia ni stalker la..
know everything nih..

rasa mcm keselamatan diri agak terancam!

waaaaa...

Followers

Twitter