29 January 2009

-Muzik Gila Taste Gila-

Aaa.. aku tak nak mengata tapi nak kata saja..

"AKU LA MUZIK GILA TASTE GILA !"

hahaha.. yang paham jangan terkejut bah..!
Yang tak paham.. meh aku nak bagi paham...

Aku dah mula dengar kepada Band Eyes Set To Kill and Band Meg & Dia ..
hahaha..
Band ni lagu cam bising2 tu haa.. jerit sampai nak trkuar anak tekak!
awww..


Aira bila u start dgr lagu2 mcm ni?? setahu aku ko minat Evanesence sj meyh...

urmm... dari Eman lorrr si Ayam Limkok! huhu.. mula2 time gi rumah dia.. siyes aku lemas kot dgr lagu jerit2 ni.. sebab aku tak paham apa yg singer ni tgh jerit2 mcm singa!

Since from last week.. i was not in da mood, i'm tired of thinking about myself and everything..
then aku teringin nak cuba dgr lagu favourite band Eman. Teringat plak aku kat mamat ni..
aku pun download la beberapa lagu dari band2 ni... extremely yes I LIKE! haha
bila aku tgok lirik dia... huaa.. lagi gempak dari lagu Kelly Clarkson!

start dari tu.. yerr.. aku suka-suka-suka..

uhurmm.. FYI, lagu2 ni dari mula sampai habis.. bukan jerit-jerit jer...
singer dia perempuan.. jerit2 tu backup singer jer.. hayati lirik dulu.. baru boleh hayati lagu2 diorang... Meg & Dia.. takder jerit2.. tapi yes best!

Kalau nak try, dgr lagu2 ni dulu :-

Eyes Set To Kill - Reach
Eyes Set To Kill - Love You
Eyes Set To Kill - Liar in The Glass
Eyes Set To Kill - Give You My All

Meg & Dia - Monster
Meg & Dia - Nineteen Stars
Meg & Dia - Roses

layan sudaa...haha

p/s: weyh tadi aku kuar, aku nampak anjing betina ngan jantan tersangkut! haha pfft..

bb
Airarora

11 comments:

Fraady Ruffeque said...

haaaa,mcm knal je band2 nih..
haaa,next juara lagu diorg ni la sapu brsih..
hihihihi.. =P

a i r a said...

masuk juara lagu wat per..
hampehh jer..!

NIMI♥ Co. said...

eeeee aira lucah..
ahahahha!!
serius ke beshh??
die ade mespace tak??
ekekekehhh!!
i jarang ske lagu jerit2 ni tak paham i meaning dier..
means sbelum i nk dengar lagu ni kene r i cari lirik die dulu erkk..

a i r a said...

Watha' Lucah??
yg mana pasal anjing tu ker??
diorang mmg tersangkut la.. hahaha

Ader jer..

ESTK :-
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=12057784

Meg & Dia :-
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=5051004

a i r a said...

Lirik pling best Meg & Dia..
monster and nineteen stars..

Fraady Ruffeque said...

kwn2,i layan raihan ngn rabbani je..
lirik die besttttt.. =P

a i r a said...

OOooooo...

Fraady Ruffeque said...

aiii..
len mcm je oooooo 2 cik aira..
hehe =P

a i r a said...

OOooo..

Fraady Ruffeque said...

haha..
kang ade jgk yg nk kne tarek idong neh..
hehe =P

a i r a said...

hmm.... oooooo...

Followers

Twitter