30 January 2009

Blogger Setan

Blog ini telah dijumpai oleh my very best partner En. Qarl...
aku agak terkejut dgn penemuan beliau dalam mencari blog2 yg penuh dengan penipuan..
dia menyeru anda semua untuk flag kan blog ini...

http://syurga-islam.blogspot.com/

Blog ini mengandungi ulasan2 palsu yg boleh mengundang kemarahan orang-orang islam seluruh dunia..
Setan ini telah banyak menghina ajaran Islam, dan Nabi Muhamad S.A.W..
Harap anda semua tidak menjadi ikutan setan brengset ini...

Apa apa pun just flag as Hate and Violent!!



Orang yang MURTAD dari Islam, akan dibunuh! Goblok punya Agama!

"Agama ini di Malaysia dan sebahagian besar negara-negara yang pemerintahnya 'Islam', akan membunuh atau membuatkan orang islam yang murtad tidak selamat. Mereka mendokong, itu semua ajaran-ajaran nabi dan allah mereka! Dalam alquran dan hadis-hadis, sudah jelas-jelas mereka menghalalkan cara ini. Menurut orang-orang islam, ini semua 'arahan' Nabi Muhamad palsu dan allah palsu mereka!"


Kenapa ya kamu kata Islam goblok, jika orang Murtad dari Islam, akan dibunuh??
apakah lo takut mati sebab dah keluar dari agama??
berpuluh2 entry ko menghina Islam... ko tak takut mati lagi??
apa lo teringin sangat2 nak menjadi nabi?? sehingga kamu labelkan posted by Nabi Muhamad?

hbis apa agama kamu?? setahu aku tiada agama yg mengajar pengganutnya berkelakuan seprti lo!

sialan punya perempuan! hilang jari-jarian sampai tak bleh main komputer baru tahu!


bb.
Airarora

6 comments:

Fraady Ruffeque said...

yup2...
blog ni mmg dh jd isu..
buletin utama aritu pn da kuar..
kt pfile die ade siap bg fon num..
but,ble col dpt kt cmpany mne ntah..
ish2..
owner die da xde kje aa 2..
pblisiti murahan..
citt

a i r a said...

yang tu lain..
ni yang lain...

||| PöJìé PööH ||| said...

Wow!
Ini sudah kes berat nih!

wanwan said...

wah wah bagus bgs ira sebarkan benda cam ni kat blog..dpt byk pahala

DzuLagiL said...

sesungguhnya manusia kini di ambang kemusnahan...
kembalilah ke fitrah manusia yang sebenar...

kejayaan manusia hanyalah terletak pada agama...
sekiranya agama bukan prioriti yg utama sudah pastilah manusia itu gagal....
mungkin sesorang yang membelakangkan agama itu akan berjaya hidup di dunia & di akhirat?
saya, perumpamakan kejayaan ikan hanyalah terletak pada ikan, sekiranya ikan membelakangkan air, sudah pasti ia akan mati.
Mungkin ada orang cakap ikan tembakul boleh hidup di darat.
tapi, adakah ianya akan kekal selama-lamanya?

tepuk dada tanyalah minda...
tepuk dahi, fikirlah sendiri...!
sekadar berkongsi...

rizz said...

dasatnyee.tkejut bce..hukkk

Followers

Twitter