25 April 2009

Aku Hipokrit

Bukan engkau bukan dia... bukan siapa-siapa..
tapi aku ni haa..
HIPOKRIT!

Demi kepentingan aku, aku terpaksa Hipokrit !
Demi orang sekeliling aku, aku terpaksa Hipokrit !
Demi menjaga hati orang, aku terpaksa Hipokrit !
Demi menjaga hati engkau jugak la aku terpaksa HIPOKRIT!

Aku dah penat berlagak baik depan kau!
dan aku dah penat menghabiskan tenaga aku sebab kau!

Aku bukan amah..
tapi terasa saja waktu sekarang ni nak buat sebijik2 macam mana amah dera budak kecik tu!

I DO REALIZE THAT I'VE BEEN SUCH A HYPOCRITE BITCH INFRONT OF YOU, SLUT!!!

with my fake smile whenever i see you.. seriously, my heart was disgust of you..

FYI, I'm not ur indonesian maid ! and i'm sorry we dont have money to hire one!

These days i realize, u love to cook! so sudden... i dunno why??
u cook for your boyfriend everyday.. practising to be a good housewife i think.
wow.. i'm impressed! hahaha

Aper eh..yang aku nampak ko masak ari tu??
Errmm.. yea.. Nasi Goreng kosong.. yea...
nasi untuk dua orang nak makan, ko pakai perencah Adabi sampai 3 PAKET!
durhh... bau.. tak payah tanyala.. sedap ker?? heh!

Lepas dah hbis masak tak reti nak kemas, sampah tinggal kat dapur sampai berbau..
sapa mau buang? aku la eh?? ingat aku Majlis Perbandaran ker?
pulak tu.. kalau ko buang sendiri pun...
air sampah berkeretang kat lantai.. kau tak reti cuci balik??
kau tinggal, nak suruh siapa buat?
aku lagi?
k*mak kau!

aku tunggu hari nak suruh ko JILAT sampai licin! yerlakan..
sampah ko jugak, apa salahnya kalau ko jilat...

tapi takperla.. baru tadi aku kemas kan semua.. dah wangi dapur aku...
and then HAND OFF FROM MY KITCHEN!

Dapur tu.. aku saja bleh pakai untuk masak apa yang aku suka...
kau yang tak reti telur itu berbentuk mcm mana pergi jauh-jauh...

Kau tak pyah masak.. serius teramat sangat kau takder bakat!
Setakat kau nak berlagak so wife dpan si gelap kau.. baek takyah..
kau bagi nasi basi pun dia takkan tahu... nasi tu dah basi..
deliciouse jer semua bagi dia...

Sebab apa?? sudip kayu aku untuk buat masak kari, sampai terbelah dua.. sial!!
aper ko buat haa?? ko buat untuk ketuk periuk masuknya waktu makan ka!?
Huh.. Shu lagi la kesian.. Cooking Pan dia sampai berkawah..
tahu sangat ko ketuk pakai sudip kayu aku!

Serkup Cooking Pan tu atas kepala hang, pastu ketuk ngan sudip kayu baru hang tau!
buat GONG!

Muka saja orang puji cute.. tp pengotor giler!




bb.
Airarora

5 comments:

rizz said...

alaa siannye kat aira..ayoo sapekah itewww dearr? veryy der koto taww huk2!!

princeshetaki said...

kahkahkah, lawak part2 yang last tu..

siyesli mmg sengal pon dak tu. sian u. pe lagi kick her ass off la.. haahaha

ha pastu kalu nak buat gong kat pale dia tu jemput2 la i ketuk same k.. hhaha

a i r a said...

Rizz : Housemate indon i leww...haha.. anak orang kaya la konon.. buat orang M'sia jd kuli dia.

a i r a said...

Prince Shetaki : Ko memang, bab mengetuk tu mmg aku nak bg kat ko...hahahaha

joegrimjow said...

aiseyy
xbes lagi citer ngn die?
hoho
hope tabah la yee

-ku dah biasa idup bersama pengoto-

Followers

Twitter