13 April 2009

Sandal VS Scandal

Baru td aku baru balik dari Bukit Bintang... gi jalan-jalan... shopping of course...
siyesli so... heartbreak! aku jumpa satu beg tangan GUESS warna putih yg soooo daring and sparkling..
(bukan english k!) hahaha... this one totally buat aku rasa nak~nak~nak!
tapi masa tu aku belum withdraw duit.. so, aku just tnya harga.. then letak balik..
dalam hati.. meronta-ronta... i so gonna have it!
then.. aku rasa tak smpai 15 minit aku gi withdraw duit, aku gi balik kedai tu.. ada orang ambik dah!

Aira : aaa... where's the white GUESS bag??
Salesgirl : SOLD already...
Aira : Haaa?? No more??
Salesgirl : Sorry.. (^_^)
Izzul : hahahaha... I dah cakap mesti orang dah beli..
Aira : kimak! tau tadi, i pinjam duit u dulu pun takper!

N then.. aku nampak baju...

Izzul : Baju ni tak cantik ker?? u minat?
Aira : Agak arr
Salesboy : Nak try Miss..?
Aira : Yea...
Izzul : Tengokk la harga duluuu..
Aira : Takpayah.. try suda!
Izzul : RM........!! ( takdengar.. i dont wanna know)

dah try...

Izzul : WOW!!
Aira : hahahaha.. i know rite?
Izzul : lawa~lawa~lawa.. harga pun lawa taw..
Aira : errrr... come back later arr.. ahhaha


Lepas tu... cerita tajuk yg diatas tu...
aku gi makan kat Kedai Mamak.. and i know sandal aku mmg jenis licin..
nak jadi cerita.. time tu hujan.. so, of course lantai basah.. aku dengan selamba berjalan dengan gah nya lagi.. tetiba kasut aku tergelincir..
berpusing 180 degree... cepat-cepat tangan aku mencapai meja terdekat..
guess what..
sampai berkocak-kocak Teh Tarik uncle yg duk kat meja tu sbb meja dia aku tahan dari diriku jatuh terlentang atau meniarap! selamat la dah setengah gelas bukan baru sampai ke aper.. tak pasal-pasal aku kena blnja dier teh tarik! hahahaha lepas diriku selamat, aku hnya merenyih kat uncle tu.. uncle tu hnya boleh membalas renyih ku.. dgn ketawa yg agak celaka! orang kat meja2 lain pun tgk gak tu... gelak jugak.. i think sebab aku berpusing 180 degree tu la punya pasal..
bukan diorang jer.. aku pun nak gelak gak tu..

Baby umur 7 bulan yg tahu gelak pun.. gelak tu tgk aku.. cute sgt~sgt dia gelak...
sukerr jer aku dengar tapi sorry la dikk.. akak tak berdaya nak replay balik.. hahaha

Mmg memalukan tu.. dah la kedai makan tu penuh! orang tengok bola..
aku bleh plak buat free sarkas show kat situ..
hahahaha..

dah aku taknak ingat!!!


bb.
Airarora

5 comments:

joegrimjow said...

beg putih guess
ok

NIMI♥ Co. said...

pergh...
180 degree tu yunk..
dah tu penuh tgk bola..
i dapat bayangkan semue org tgk u then buat muke pelik..
ape lagi bahan ramai2 r..
ehehehhehe

Monkey D Luffy said...

Guess? buat ku terteka2 jer ;p

rizz said...

haha aloloo tiannya kat aira..baik2 len x jln tawwwwwww

awrml said...

HAHAHA lawak lawh u!
work hard for that show huh?
haha

Followers

Twitter