17 April 2009

The Body Shop

Aira : Owhhh Abah!!!! kata nak bawa pi Queensbay!!
Dad : Jom.. jom..
Aira : Dari ptg tadi duk jom jom.. tapi tak pi pi pun lagi...
Dad : Jom laaaa..... beletiaq mcm mak hang jugak..!
Aira : hehehe

Kami pergi pukul 8.00mlm... haha kedai pun ntah buka ker tutup bila sampai sana..
aku yang drive.. disebabkan kereta Honda.. so aku bleh speed.. and my dad tak kisah...hahaha
berlaku pertengkaran sedikit dlm kereta diantara bapak aku ngan adik aku..

nak gi Gurney or Queensbay??

Akhir sekali.. Gurney.. sbb bapak aku nak mkn per ntah kat situ.. lapar sgt katanya...
sesak sedikit.. tapi biasala.. PENANG maaa lgpun da mlm...

aku sampai2 jer.. tumpuan aku hanyalah Body Shop! aku nak beli barang make - up..
memang aku tarik bapak aku gi sana dulu.. sbb dah pukul 9mlm.. pukul 10mlm kang kedai tutup..

aku masuk jer kedai..
haaa tuu.. haaa ni.. urm..niii... yang niii ngan yang tuu mana better arr?? ish.. ni cantik gak colour dier... ambik ni laa..
and yang tu skali
TOTAL : RM120.00


Aku dah gigit jari.... mak aii.. bapak aku mesti marah ni..
then aku pggil dier dtg counter... untuk bayar...
dia taknak dtg.. bg card jer... suruh swipe dia sign later..
arghhh parahh!!

aku pun swipe jer la....
then receipt keluar.. and my dad kena sign...

when my dad look at the receipt..
"tudiaaa aih!! sampai RM120!!! ang beli make up nak buat wayang cina ka???"

kuat tuuu.. malu aku ngan kak - kak yg kerja kat situ.. agak kuat la volume dia tu...
skali paku aku begitu rapat... hahaha
kena jentik gak skali kat telinga.. huaaaa..

takper-takper.. janji aku dapat gak apa yang aku nak! miahaha..


bb.
Airarora

6 comments:

joegrimjow said...

bestnye adew dad...

Monkey D Luffy said...

bagus asalkan bukan DADDY lg satu... SUGAR DADDY ;p

NIMI Co.♥ said...

ahahhaha...
padan muke!!

||| PöJìé PööH ||| said...

hehehe a daddy Aira..
xkisah la bli mekap wayang cina ka..
jnji puas dpt sopin xpayah kuor duit sndiri..
yer dak..
heheeh..

rizz said...

hahahhah kemainn lg kann byk die punya brg mekap hahhaha

a puppet without a string said...

wakakkakaka...wayang cina!!itu baru kick!Lollll~~

Followers

Twitter