15 April 2009

Mid - Semester Breaks

Aku balik cuti mid-semester hari Isnin lepas... bertolak waktu petang pukul 5 dr KL... dan tiba di SP, pukul 10mlm... Takder saper pun dalam family aku tahu aku nak balik hari tu.. diorang ingat aku balik hari Selasa.. well, i'm thinking of giving a suprise..

Diorang taktahu cuti aku start hari Jumaat.. tp aku balik cuti hari Isnin mlm..
hmm.. sebab nak enjoy buat apa yg patut sampai aku puas sebelum balik..
and on the same time.. mmg aku takut nak balik..
why?? sbb aku ada krisis ngan bapak aku! dia marah-marah dan maki-maki aku melalui email..
haa.. sempoikan.. pada zaman ini.. nak marah kat email pun boleh..
semua gara-gara gambar-gambar modelling aku, katanya terlalu seksi... ok that's fine..
n then.. dia tnya aku...

berapa bnyak boyfriend ada??
terlalu bnyak kawan lelaki !! i've sent u to a wrong UNI!!

this is totally your last semester in Limkokwing !

terlalu glamour sgt skarang...

But the real thing is.. i'm not as bad as he thing..
I'm still a nice girl.. i'm not involve with drugs matter or what so ever...
i do all this thing just to help my friends for their assignments..
aku tak kisah.. asalkan aku happy..
cuz i love doing it... and i will still keep doing it...

sambil aku drive.... aku terfikir-fikir..
haih.. agak-agak bapak aku marah aku lg tak bila aku sampai rumah??
mati oo...
tu jer...

bila sampai...
biasa jer dier... cm nothing happened..
dia cakap.. i'm almost 20 , take care of yourself..
hmm.. ok.. whateva it is.. i know.. ayat tu bertahan for 1 - 2 weeks only.. hahaha

i've talked to him.. that i want to continue for my degree...
he said Yes..
London yea???
he said Yes...

durh... whats wrong huh?? dia buat lawak ker per.. cm rilek jer Yes dier...

bb.
Airarora

4 comments:

joegrimjow said...

klu jadi ur father pon trut wisau
jom jom dtg lundun

akizaki said...

hati seorang ayah..
you'll never know..
its too discrete..

Monkey D Luffy said...

pg ler london...

nanti dah kerja nak jalan2 susah

princeshetaki said...

uikss, i thought u not going back to SP??

Followers

Twitter