30 April 2009

012-6367136

Aku baru balik dari gerai Nasi Lemak sebelah apartment aku..
and YES.. aku tengah cuak gila sekarang ni..!

Tadi..aku ngan housemate aku makan burger sama-sama kat situ...
dalam kitorang tgh duduk sembang2...
aku dapat missed call dari numb yang aku tak kenali..
and so far aku ingat orang salah dail ker per.. so aku wat dunno jer la...
then, tetiba dia hantar hntar msg :

"Hey u...ira kan? ...u kat nasilemak eh?..hehe..."

time aku baca tu.. mau berderau darah ku seketika...
sapa plak dah niii...! dah la aku jalan kaki jer.. lain la kalau naik kereta..
takperlagi, selamat aku gi ngan housemate aku..
kalau aku sorang?? huh.. mau nangis berguling-guling jugaklah aku kat situ!
aku try cover muka cuak aku dgn selamber rock nyer muka..
tapi cmner pun... aku menggeletar satu badan..
i berbisik2 kat housemate i sambil melihat sekeliling.. very2 slow.. mencari muka yang aku kenali....

"babi laa.. sapa dia ni.." berkali-kali..

bukan aper.. kat situ mmg ramai lelaki.. semua nampak cm perhati aku..
tapi yang mana satu??

Lepas aku sampai rumah, dia hntar lagi...

"Y so snob eh?...juz wana get to knw ya if ya dun mind..Dats it..sory if m distrbin u aite..U look gorgeous!..its a pleasure to know bout u.. =)"

ok bitch! lg aku bertambah cuak skrg!
mau aku tembak mati orang nih..kalau aku tahu saper..

apakah guard kan depan tu tak hbis2 lg kacau aku!
atau orang lain??

Plzz la jgn kenakan aku cmni.. ish!

NEW LESSON :
keluar dengan kereta.. tak pun keluar berteman.. kalau takder teman? order delivery! huh

4 comments:

rizz said...

aloloosiannay kat diee.! pak gad tu kot airaa.. xkn ade another guy tu kaco u:p

y2j said...

shud be careful gal..

||| PöJìé PööH ||| said...

issshhh payah jadi org cant, ramai secret admire, pastu kene kacau..

Mel said...

No fon tu...no orang tu ke princess??

Followers

Twitter