24 November 2008

Everybody.. Im Home!!!

I'm home now... weeee...
Check-out from Desaria at 9am...
fill the fuel full tank in Sri Kembangan Petronas around 9.30am...
hmm..

Kali pertama.. aku tak sesat balik... haha before this.. aku cm selalu sesat nak cari Highway huhu
sekarang tak dah...hehehe i'll remember the ways now.. lalalala

dalam pukul 10pg aku masuk highway.. then aku top-up TNG kat highway, then masuk McD drive-tru beli breakfast set.. then dlm pukul 11.15 aku smpai kat hentian Restoran Jejantas... mkn McD dlm kereta... on9 pkai maxis broadband aku.. then take a nap jap.. 15 mins je.. ngantuk tak bleh nak tido sgt.. mlm tu aku tido kat rumah Kak Ain.. diorang bawa aku gi klinik ngan suapkan ubat (secara paksa ok!) cm tak selesa bila tido kalau bdn tak sihat..

aku bawa kereta speed dlm 80km/h - 100km/h shj... hmm sbb rasa cm malas la nak smpai rumah awal2... berhenti dkat 2 perhentian shj.. Sg. Buloh dgn Bukit Gantang... pulak tu sesak agak teruk.. lori terbalik la... perbaik jalan..
then ader pemeriksaan JPJ... 4 kali weyh kena tahan.. semuanya sbb cermin kereta gelap!
tp bila buka tingkap nampak perempuan yg bawa.. diorang cm cincai jer la..
"takper, takder masalah..selamat memandu yer dik." (^_^)
hahaha

tringat plak kata2 Sam kat aku dulu
"Polis mmg la.. pantang nampak perempuan jer bawak.. maen lepas jer..geram betol aku!"
haha

aku smpai rumah dlm pukul 4ptg.. tp aku tak masuk rumah dulu, aku ajak adik aku Fitri kluar gi Giant.. haha shopping brg dapur.. aku terjumpa kawan2 girl school aku dulu...
tgk aku atas bawah neyh.. mcm per lg... why?? terkejut ker aku tak mcm dulu.. hahaha
whatever lorr..

Fitri cm seronok jer tgk aku dh balik.. ajak aku teman dia tido mlm tu...
kat rumah, aku keluarkan barang2 aku dr kereta.. then tetiba si Wafiey lalu ngan motor beso dia tu... siap boleh patah balik tu... "weyh..ang dah balik ka? bila smpai??"
seronok jer..nampak aku balik mamat neyh..
kalau sekali sembang ngan dia.. kerja aku smpai hbis takkan jadi..
cerita banyak sungguh mamat tu.. hahaha
Kat taman rumah aku ney.. dierla satu2nya kawan yg aku tak lepas contact..
kitorang satu kelas time dr darjah 1 lagik.. duduk sebelah2.. darjah 2 pun still kitorang 2 jerk.. darjah 3 sampai darjah 6 shj kitorang tak sama kelas dah.. sbb aku naik kelas, dia turun kelas (sebab aku pandai sket dari dia) hahaha

huhu..rindu hbis neyh kat bilik aku.. huhu
its good to be home... (^_^)

bb.
Airarora

4 comments:

Hamdi said...

fuyoooo
ada maxis broadband!!!!

A i ra r o ra said...

so what??
glamour kan kan kan??

princeshetaki said...

waa u balik sorg ke kali nih.. pa pon u kol i base u smpi kedah.. hahhahaa

teringin lak nak drive jao2 kan.. haha asal la i duk kl.. waakakaaka

A i ra r o ra said...

sbb U suka mkn lembu...
KL kan Kandang Lembu... hahahaha

sakit pinggang kot drive jao2..

Followers

Twitter