21 May 2009

Puteri Bulan


Lokasi di Mydin...
motif kesana?? : nak beli produk kecantikan kami iaitu Tia Amelia..


Shu : Kak, foundation Tia Amelia berapa?
Jurujual 1 : Yang kecil RM27, Yang besar taknak??
Shu : Yang besar berapa?
Jurujual 1: RM70.00....
Shu : Ermm, kecik sudah..hehe
Aira : Sabun Tia Amelia satu.. (^_^)

tiba2.. ada orang menyampuk...

Jurujual 2 : Kak..kak.. pakai Tia Amelia heh??

Aku melihat muka minah ni dengan dahi berkerut, dia tnya saper? aku ker Shu?
dia bertanya kembali...

Jurujual 2 : Hellooo.. kak pakai Tia Amelia keww??

Oh, tnya kepada Shu rupanya.. Shu buat bodo jerk.. aku pun buat tolol jugak la..
motif dia beria-ria nak bertanya??

selepas bayar aper semua..

Aira : U, U dengar tak td ada sorang tu tnya u "pakai Tia Amelia ke tak" td??
Shu : Owh dengar.. i saja buat tak dengar... sebab malas nak layan... well..haha
Aira : motif??
Shu : hahaha.. bukan apa.. dulu dia la yg duk rekemen kat i produk Puteri Rebulan kat i..
Aira : Owh eh? pastu?
Shu : Pastu, dia duk ckpla.. Tia Amelia ni tak ok la apa la.. dia duk suruh i pakai Puteri Rebulan jugak... And then dia ckp "cuba kak tengok muka saya, saya pakai Puteri Rebulan la..".. habis tu, i tengok la muka dia.. nothing special, muka tak elok mana pun.. i beli jugak Tia Amelia..

mendengar cerita Shu, mmg aku nak gelak guling2 jugak kat situ.. mcm tak patut lak minah tu beria2 tanya soalan tadi.. dan melihat kulit wajahnya semula...

Aira ; OMG.. siyes? dia suruh u pakai Puteri Rebulan?? hahaha
Shu : a'ah
Aira : Nasib la pendirian u teguh... mmg cam tu la result produk rebulan tu..
Shu : Awat? elok ka...??
Aira : Nama pun BULAN! mesti la kulit pun berkawah macam bulan! itu la pasal dia suruh u tengok muka dia.. siyes mcm bulan tuu...

Shu : hahahahahhaa.. Hang memang kurang hasam betul la Aira..
Aira : betullaaa....

3 comments:

joegrimjow said...

kang syarikt tu saman kang

rizz said...

kah3 nak pkai gak la tia amelia muahhahaha

NIMI Co.♥ said...

wei kejam deyh kowang..

Followers

Twitter