23 June 2009

H1N1

Perghh.. ada orang telah mengingatkan aku pasal virus H1N1 nih...
naik ketar lutut plak ...

remiders to all Local LIMKOKWING STUDENTS!

korang jangan la sesedap hati menikmati cuti anda, sebelum melangkah ke semester baru..
hehehe..
apakah korang perasan yang kebanyakan student interNATIONAL..
dah balik ke kampung halaman masing2.. dan kemudian akan balik plak ke Malaysia???
huu.. alamat kita semua kena pakai penutup mulut sebagai langkah berjaga-jaga..
anda boleh dapatkan di farmasi yang berdekatan okeyh...
(yang kal duk gelak2kan sorang perempuan india pakai benda tu kehulu kehilir kat Lab)
lepas ni kita plak pkai eh?? hmm..

pak-pak hitam yang tak spot tu dah la berlambak kat tempat kita..
area sunway! (mengingatkan aku kepada perempuan indon kat rumah aku tuh.. shitt lah!)

watever it is...
just stay away from... from... from.. H1N1..!

bb.
Airarora

3 comments:

NIMI Co.♥ said...

jaga2 aira

rizz said...

heheh standby pkai topeng mulot cpt..wawaa

joegrimjow said...

pakai penutup tu lawa pe?
tengok la nanti

Followers

Twitter