06 November 2012

Hello After Three Years !

Hi, =D

Setelah 3 tahun,
Here I am.. entah, nak berblog semula atau tidak  = /
Sudah lama meninggalkan dunia blogging ni atas sebab dah mula bekerja + malas.. =(
Blog private selama ni sbb nak stop, nak delete sayang plak, mana la tahu, minat lama ini kembali.
orang dah beribu2 followers.. aku baru nak buat COMEBACK! comeback sangatt.. duhh T_T

What's new? 
Oh wellzah, Aku baru sahaja menamatkan zaman bujang 4 hari lepas !! =P
hahaha senyap punya senyap.. tup tup dah kahwin kannn.. korang hado??
lalala It's okay.. i'm still the same, walau jodoh sampai awal.


Skrg tengah create new template (saja nak test test).. wajah baru untuk ruang blog ni,
still working it out.. bukan senang tau nak buat walaupun diri seorang designer.
Kalau tak jadi, jumpa lagi next 3 years k, sbb aku mudah fed up dgn benda tak menjadi ni ! tunggu jadi Mummy pulak.. hoho

With Love,
a i r a





2 comments:

FarhanaDr said...

Boleh join venture dengan blog encik Hubby. Sure gempak. :D

Selamat pengantin baruuuu. :D

a i r a said...

=P Thank You dear ...

Followers

Twitter